reklamlänk

Kult Ljudbok

4.1/5

Författare: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

ljudbok

Introduktion

Kult är den andra delen i en trilogi skriven av deckardrottningen Camilla Läckberg och mentalisten och författaren Henrik Fexeus. Bokseriens första del Box var oerhört populär och fick mycket uppmärksamhet i medierna när den utkom år 2021. Kult ljudbok berättar om ett nytt fall där polisinspektören Mina Dabiri behöver ha hjälp av mentalisten Vincent Walder.

Deras relation är fortfarande mycket speciell och även nu har de nytt av att de förstår varandra så väl. Denna gång gäller fallet en liten försvunnen pojke och fallet påminner mycket om en tidigare barnkindnappning där slutet var mycket illa. Kult läses upp av Eva Röse. Ljudbokens längd är 20 timmar och 52 minuter.

Kult: Handling

Camilla Läckberg och Henrik Fexeus skrev sin första gemensamma bok om polisinspektören Mina Dabiri och mentalisten Vincent Walder i största hemlighet. De båda författarna är goda vänner privat och visste inte om det skulle fungera att arbeta ihop men det gjorde det – väldigt bra! Deras gemensamma böcker kommer att bilda en trilogi med Box, Kult och en avslutande bok som ännu inte har ett namn.

Kult ljudbok utkom våren 2022 och börjar med att en liten pojke försvinner i Stockholm, från sin förskola på Södermalm. Polisen, med polisinspektören Mina Dabri står handfallna. De har inte mycket att gå efter till en början. Trots detta hittar de genast stora likheter med ett tidigare fall. Det tidigare fallet handlande om en barnkidnappning som slutade mycket illa. Nu förstår polisen att de har med farliga och onda krafter att göra. Dessutom är de säkra på att fler barn kommer att kidnappas.

Kult ljudbok gratis beskriver hur Mina tar kontakt med mentalisten Vincent Walder. Det har gått nästan två sedan de sågs senast, då under dramatiska händelser. Mina och Vincent förstår varandra på ett nästan onaturligt sätt. De har bägge annorlunda personligheter med tvångstankar och svårigheter i relationer. Tillsammans fungerar dom dock klockrent, det kommer de att ha nytta av i detta fall också.

Kult ljudbok berättar hur Mina och Vincent arbetar mot klockan för att rädda samhällets mest skyddslösa innan de blir offer för den onda makten som hänsynslöst skadar barn för deras egna sjuka begär. Kult är en mycket spännande bok med grymma och avskyvärda brott som inte lämnar läsaren oberörd.

Om författaren: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Camilla Läckberg föddes år 1974 i Sverige. Till sin utbildning är hon magister i ekonomi. När hon var föräldraledig med sitt första barn år 2006 skrev Läckberg sin debutbok Isprinsessan. Boken var den första delen av den kända Fjällbacka bokserien. Numera består Fjällbacka serien av över 10 böcker och utöver detta har hon skrivit böckerna En bur av guld och Vingar av silver samt barnserien Super-Charlie. Hon är dessutom delägare av läkarstationen Hedda.

Henrik Fexeus föddes år 1971 i Sverige. Han är en känd mentalist, författare och programledare. Han är utbildad magister i filosofi. Han har skrivit 8 böcker varav 6 behandlar psykologi. Hans debutbok, Konsten att läsa tankar utgavs år 2007. Hans böcker har sålts i över en miljon exemplar och översatts till över 30 språk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk