reklamlänk

Kristi bruds slav Ljudbok

4.3/5

Författare: Cecilia Gustavsson & Josefine Frankner

ljudbok

Introduktion

Kristi bruds slav är ett viktigt verk som handlar om Josefine Frankners liv och hennes liv i sektens hjärta. Boken är skriven av Cecilia Gustavsson som intervjuar Josefine. TIllsammans ser de till att fånga och visa de viktigaste fakta och historier.

Det som författarna visar i Kristi bruds slav ljudbok kan definitivt ändra perspektiv på livet och tro. Boken är ögonöppnande och lärorik på flera nivåer.

Man kan inte bara lära sig hon sekter fungerar men också förstå vem som kan inblandad i en. Det är särskilt viktigt när man vill hjälpa sina nära och kära att ta sig från detta helvete. I Kristi bruds slav ljudbok gratis förklarar Josefine allt det viktigaste om sekter och ställer sig själv som ett exempel.

Kristi bruds slav: Handling

Kristi bruds slav är en oförglömlig biografi skriven av Josefine Frankner och Cecilia Gustavsson. Josefine var är en av närmaste tjänarinna i sekten. Nu när hon har tagit sig ut från sekten berättar hon i detalj om hur hennes liv såg ut då för tiden. Hon är inte rädd för att dela av sig med de mest hemliga saker som hände i sekten, hur hennes dag såg ut och vilka som regler var man tvungen följa.

Josefine understryker ofta att själv de som tänker att de vet vad sekter är och hur de fungerar ofta inte förstår att de fördjupar sig i en själva. Det är därför att på första syn allting börjar med optimism och gemenskap. Alla deltagarna i sekten visade respekt för varandra och betraktade hela saken riktigt allvarligt.

Det är bara efter en tid när hon insåg att ingen betraktas som de ska. Hela optimism försvinner och man känner sig hjärntvättad. Hela processen tog över 25 år innan hon förstod att det är något fel på de just på de omkring och inte henne. Det är dock viktigt att understryka att de flesta inte har lika mycket självförståelse som Josefine och de ska hjälpas till.

I Kristi bruds slav ljudbok gratis berättar hon också om hur mycket tid det tar att återfå självförtroende som man tappar efter en sådan upplevelse. En av effekter som sekter har i sitt mål är att göra dess medlemmarna att förlora sitt identitet och värdighet. De ska med enkla ord kontrolleras som enkelt som möjligt. Med hjälpa av Kristi bruds slav ljudbok förklarar Josefine hur man kan försvara sig mot det.

Om författaren: Cecillia Gustavsson

Cecillia Gustavsson är en svensk författare. Hon står bakom sådana fantastiska verk som Vi måste prata om 50: om kärlek, kriser och livslust. År 2021 publicerades en av hennes största verk, Kristi bruds slav där hon – i samarbete med Josefine Frankner – berättar om sekter och Josefines liv.

Josefine Frankner är en före detta sektmedlem. Hon var en av de närmaste tjänarinna och efter att hon har klarat att ta sig ifrån denna giftiga organisation började delar hon av sig med sina minnen, erfarenhet och historier i boken Kristi bruds slav.

Tillsammans skapade författarna en av de mest skakande och fängslande biografier som finns. Kristi bruds slav ljudbok som de tillsammans publicerade är en helt oförglömlig biografi om Josefines upplevelser som inte går att missa.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk