reklamlänk

Krigsvindar Ljudbok

4.1/5

Författare: Leffe Grimwalker & Alex Storm

ljudbok

Introduktion

Krigsvindar är en femte och en av de mest fängslande böcker som kom ur penna av Leffe Grimwalker. Eftersom Krigsvindar ljudbok gratis är fullspäckad med action och snabba vändningar i handlingen sedan första till sista minut kan man njuta av den i långa timmar. Utan tvekan kan Krigsvindar ljudbok stå som exempel på en fantastisk deckare.

Uppläsaren i Krigsvindar ljudbok gratis är ingen annan än Jonas Malmsjö, en ikon på svenska deckare i ljudbokvärlden. Hans inlärningsstil och utmärkta röst kryddat Krigsvindar ljudbok så starkt att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Det är tolv timmar av rent nöje och toppklass spänning.

Krigsvindar: Handling

Krigsvindar är en utmärkt fortsättning på serien om Alex Storm. Eftersom den är redan den femte boken i serien är det viktigt att veta vad som hände i de föregående delar. Flera av handlingar och beslut som Alex tar i Krigsvindar ljudbok är baserade på det som hände i alla de tidigare böcker.

I själva början blir det förklarat vad som hände mellan Krigsvindar och den föregående boken Isstorm. Samtidigt är Krigsvindar den första boken i serien som Leffe Grimwalker har skrivit utan stöd av Dan Buthler. Detta beslut visade sig vara väldigt attraktiv och gjorde att den femte boken har blivit lite fräschare.

Huvudhandlingen i Krigsvindar tar oss på en fantastiska resa till Hongkong. Alex Storm ännu en gång bevisar att han kan ta hand om sig själv och sina affärer samt sina nära och kära. Den här gången visar det sig att Alex halvbror Peter Bao blir kidnappad av kinesisk säkerhetstjänst. Det i sin tur gör att Alex blir triadens nya drakhuvud som öppnar flera intressanta dörrar.

Efter en tid överraskar Krigsvindar med att Peter Bao återkommer till staden för att påbörja sin politiska karriär och ska till synes bli marionett. Han tänker dock inte låta sig styras så lätt och redan har planer som ska kräva Alex hjälp.

Vad är det som ska hända efter att Alex har tagit kontroll över triaderna? Vilka som planer har Peter Bao för att slå sig fri ifrån det politiska regimet? Och vad är det som Alex nya rollen kommer att leda oss med honom? Krigsvindar svarar på alla dessa frågor på ett utmärkt sätt.

Om författaren: Leffe Grimwalker

Leffe Grimwalker är en svensk författare föddes den 29 oktober 1969. Ursprungligen hette han Leif Keinänen. I flera år har han arbetat som spökförfattare och lektör. Några av hans böcker bestämde han att skriva under pseudonymet Leffe Delo.

I hans bibliografi kan man hitta flera fantastiska verk, spännande romaner och med enkla ord underbara böcker som engagerar på flera långa timmar. Det finns dock några särskilda, framstående verk som Tick Tack och Krigsvindar som får lyssnarna att glömma om det verkliga världen på en gång.

Allt det gör att hans böcker landar på topp platser på bästsäljarlistor i Sverige. Den ensamstående stil, fina beskrivningar och karismatiska karaktärer som han bygger helt naturligt gör hans böcker till enastående upplevelser.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk