reklamlänk

Konsten att laga ett hjärta Ljudbok

3.9/5

Författare: Ella Carey

ljudbok

Introduktion

Konsten att laga ett hjärta är en vacker feelgood roman fullspäckad med stora känslor, intressanta karaktärer och oförglömliga handlingar som gör att man inte kan sluta lyssna på denna ljudbok. Författaren bakom Konsten att laga ett hjärta är ingen annan än Ella Carey som sedan flera år har varit en ikon för utmärkta feelgood romaner.

Uppläsaren i Konsten att laga ett hjärta ljudbok är Anja Lundqvist vems röst kan man känna igen från andra fina ljudböcker. Några av de viktigaste som hade deltagit i är Solsken och parmesan, Paus i karriären, Än sjunger hon inga sanger eller I hjärtat i Ådala.

Den utmärkta Konsten att laga ett hjärta är en berättelse som stannar med lyssnare på lång tid efter att man är klar med lyssnandet.

Konsten att laga ett hjärta: Handling

Författaren av Konsten att laga ett hjärta tar oss på en utmärkt resa tillbaka i tid till året 1942. Handlingen i Konsten att laga ett hjärta ljudbok gratis fokuserar sig på Lily som tack vare kriget får en högre position på restaurangen som hon arbetar på. Och det är inte vilken som helst restaurang, det är den underbara italienska restaurangen Valentino lokaliserad i New York.

Det tycks dock inte av Lilys mor som är en överklasskvinna. Hon har andra planer för sin dotter som i hennes ögon tar sig an dumma, onödiga uppdrag. Enligt mamman borde Lily leva ett helt annorlunda liv. Hennes val ifrågasätts hon betraktar henne som ett litet barn.

i Konsten att laga ett hjärta ljudbok visar det sig att mamman ger Lily ett ultimatum. Hon får arbeta kvar på restaurangen, men hon måste lova att hon ska gifta sig med en man vald av mamman. Den mannen är Nathaniel Carter som är nu i krig. Det sorgliga med historien är att Lily redan vet att hon inte har några känslor för Nathaniel. Lilys äkta kärlek är en annan kock på Valentino, Tom Morelli.

När de fick veta att kriget är över, blir det dags för Lily att ta ett svårt val. Hon behöver välja mellan trygg framtid eller satsa allt och hoppas att problemet ska lösa sig själv och hon ska vara lycklig.

Vad är det som Lily ska välja? Varför är hennes mor att Lilly ska gifta Nathaniel? Och är det för dramatiskt besked som Lily ska få? De intrigerande frågor får man svar på i Konsten att laga ett hjärta ljudbok.

Om författaren: Ella Carey

Ella Carey är en av mest kända och framgångsrika författare i Feelgood genre i hela världen samt författaren av Konsten att laga ett hjärta ljudbok gratis. Hennes böcker regelbundet hamnar på bästsäljarlistor runt om i världen och hon får flera viktiga priser och utmärkelser för sina verk.

Böckerna som kommer ur hennes penna gärna översätts till flera språk. Hon är fascinerad med allt som är franskt, med Paris på toppen av listan. Den andra och tredje boken om Ellas Paris serien har blivit nominerad till Australian Romance Reader Awards för best historisk fiktion.

Författarens stil och talang att skriva spännande och underhållande böcker gör att hon är känd i hela genren. Hon tar sig an olika projekten, bland annat arbetar hon som mentor för nyblivna författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk