reklamlänk

Kodnamn - PAM Ljudbok

4.3/5

Författare: Petra Malm

ljudbok

Introduktion

Kodnamn – PAM är en beroendeframkallande självbiografi skriven av Petra Malm. Hon berättar om sina minnen och de starkaste upplevelser som den första kvinna i specialförbandet SOG. Genom åren har hon arbetat på hemliga uppdrag. Nu när hon har blivit civil igen är hon redo och egentligen kan dela av sig med det som hon har upplevt som operatör.

Uppläsaren i Kodnamn – PAM ljudbok gratis är själva Petra Malm. Detta gör Kodnamn – PAM ljudbok till en väldigt autentisk upplevelse och får lyssnarna att lyssna på den som om det var en reportage. Hennes magiska beskrivningar och detaljerade fakta som hon delar av sig i Kodnamn – PAM gör att boken engagerar på flera långa timmar.

Kodnamn - PAM: Handling

I sin Kodnamn – PAM ljudbok berättar Petra Malm om sitt förflutna som den första kvinnliga operatören inom specialförbandet under namnet SOG. Genom flera långa år har hon riskerat sitt liv för att ta fram information och gjort att hon kan för att försvara sin position i gruppen.

Hon var inte bara tvungen att riskera sitt liv men också övervinna alla svårigheter som stod på hennes väg. Den spännande Kodnamn – PAM ljudbok gratis visar klart att den manliga världen som hon var omgiven av gjorde att hon försökte vara bättre och bättre varje dag.

Ibland som det beskrivs i Kodnamn – PAM var hon nära gränsen. Alla kraven och förväntningar som hennes manliga kollegor och ledare hade haft orsakade att hon har faktiskt blivit en symbol på hårt arbete i gruppen.

Kodnamn – PAM är en vacker berättelse om lojalitet, motivation som blandar ihop flera olika världen. Man kan lära sig mycket om taktik, militära förberedelser och hur man samarbetar i teamet. Under flera olika tillfällen har hon riskerat sitt liv för sina vänner. Med sina egna ögon har hon sett och sedan delat av sig i Kodnamn – PAM om vad krig och strid egentligen betyder.

Den utmärkta Kodnamn – PAM ljudbok berättar om hur hon har klarat att ta sig in i det militära specialförbandet, hur hennes liv och daglig rutin såg ut då för tiden och vad hon egentligen saknar nu efter att hon har blivit civil igen. Utan tvekan har Petra Malm många utmärkta minnen att dela av sig i Kodnamn – PAM där hon noggrant berättar om sin fenomen.

Om författaren: Petra Malm

Petra Malm föddes 1977 och är den första kvinnan som har någonsin blivit en del av SOG, Särskilda operationsgruppen. Nu efter flera år har hon blivit civil igen och delar av sig med sin erfarenhet, historier ur sitt förflutna, intressanta upplevelser och mera. En del av sina minnen beskrev hon i sin biografi Kodnamn – PAM.

Hon är inte bara en oerhört erfaren och talangfull kvinna men också en särskild person. Hennes intressanta upplevelser som blandar sig ihop med den magiska karaktären hon har gör att hennes Kodnamn – PAM är en oförglömlig biografi. Ju mer man lyssnar om henne desto mer förstår man att mängden talanger Petra har är med enkla ord hisnande.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk