reklamlänk

Knappt en droppe blod Ljudbok

4.1/5

Författare: Carin Hjulström

ljudbok

Introduktion

Carin Hjulströms bokserie i mysig Agatha Christie anda Säbyholms gröna fingrar fortsätter med den fristående del 2 Knappt en dropp blod. Knappt en droppe blod ljudbok presenterar ett mord i slottsmiljö där skådespelerskan Siri Ehrensvärd åter en gång bli inkopplad. Allt börjar med att en äldre man hittas död på kyrkogården. Lokalpolisen Olle Magnusson leder undersökningen och i sitt sökande efter den skyldiga får han hjälp av Siri.

Den döde mannens mörka förflutna riskerar nu att komma upp till ytan, något som många vill undvika. Knappt en droppe blod ljudbok gratis läses upp av Gunilla Nyroos. Ljudbokens längd är 12 timmar och 5 minuter.

Knappt en droppe blod: Handling

Carina Hjulströms Säbyholms gröna fingrar inleddes tidigare med boken Bara ett litet mord. I boken presenteras skådespelerskan Siri och hennes föräldralöse brorson Anton. I boken har Anton kommit över Säbyholms plantskola i ett parti poker och när Siri avslutar en relation reser hon till Anton för att återhämta sig och sitt brustna hjärta. I den vackra slottsmiljön i Säbyholm blir Siri dock indragen i en mordutredning när hon hjälper lokalpolisen Olle Magnusson i hans arbete.

I den andra och fristående delen av bokserien, Knappt en droppe blod ljudbok hjälper Siri än en gång Olle med en mordutredning och Siris nya liv då hon hjälper Anton att driva plantskolan beläget vid Maälarens vatten i en mycket vacker miljö. Siri har lämnat sitt liv i Stockholm och arbetet som skådespelare på Dramaten bakom sig.

Knappt en droppe blod ljudbok gratis inleds när en äldre man hittas död på kyrkogården, bredvid sin hustrus grav ska det visa sig. Mannen har troligen blivit mördad. Olle Magnusson tar tag i utredningen och jakten på mördaren. Den mördade mannen visar sig vara advokaten Isak Beyer.

Knappt en droppe blod ljudbok berättar att Isak haft tillgång till okända dokument och suttit på information som många inte vill att skall komma fram i dagsljuset. Isak kände också till händelser från det förflutna som nu hotas att avslöjas. Det finns personer som anser att det måste undvikas till vilket pris som helst. Kan Siri och Olle vara i fara?

Knappt en droppe blod är en rolig och avkopplande bok med både ett brott och en vacker miljö, en mysdeckare helt enkelt.

Om författaren: Carin Hjulström

Författaren, programledaren och journalisten Carin Hjulström föddes i Göteborg år 1963. Hjulström är utbildad journalist och har arbetat årtal på bland annat Göteborgs-Tidningen och Aftonbladet. Hon har också fungerat som bland annat informationschef, programutvecklare och manusförfattare. Hjulström har fungerat som programledare för bland annat tv-programmen Carin med C och Hon & Han. Hon har dessutom varit programledare för Melodifestivalen.

Hjulström gjorde sin debut som författare med boken Finns inte på kartan år 2009. Boken var den första delen i feel good bokserien om journalisten Frida Forss. Hjulström har också skrivit mysdeckarserien Säbyholms gröna fingrar samt fyra andra romaner och en barnbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk