reklamlänk

Klänning för korta kvinnor Ljudbok

3.7/5

Författare: Kristina Appelqvist

ljudbok

Introduktion

Klänning för korta kvinnor skriven av Kristina Appelqvist är en pikant deckare fullspäckad med mysteriösa vändningar i handlingen samt flera intressanta karaktärer och djup, förvånande cliffhanger.

Den utmärkta Klänning för korta kvinnor innehåller allt man skulle kunna förvänta av finaste deckare- mycket spänning, detaljerade beskrivningar och stora hemligheter som så småningom avslöjas med hjälp av huvudkaraktärerna.

Uppläsaren i Klänning för korta kvinnor ljudbok gratis är den allra bästa Gunilla Leining vems röst får man njuta av på över 9 timmar. Ljudboken Klänning för korta kvinnor blandad med Gunillas stil och särskilt stämning gör att den är med enkla ord en oförglömlig upplevelse.

Klänning för korta kvinnor: Handling

Klänning för korta kvinnor berättar en gripande historia fullspäckad med hemligheter, stora pengar, massa starka emotioner och intrigerande vändningar. Allt det kombinerat gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet på flera timmar. Tycker man om intrigerande mysdeckare är utan tvekan Kristinas Klänning för korta kvinnor ljudbok gratis ett av de allra finaste förslag.

Så snart man börjar att lyssna på Klänning för korta kvinnor ljudbok inser man att författarens stil är helt unik. Hon vet precis hur man engagerar både lyssnare och läsare med sina djupa, detaljerade beskrivningar. Alla de gör att man kan lätt föreställa sig de pågående handlingar. Man uppskattar det särskilt mycket när man inser hur snabb action i Klänning för korta kvinnor är.

Eftersom Klänning för korta kvinnor ljudbok är bara 9 timmar långa är det viktigt att understryka att man ska hålla sig fokuserad hela vägen genom ljudboken. Ifall man tappar fokus, är det säkert att man ska inte hänga med handlingarna redan efter ett par minuter.

Huvudhandlingen i Klänning för korta kvinnor kretsar runt Nina Storm som ärvde prästgården av sin moster. Det hade inte varit något konstigt med gården innan hon hittade en kartong fylld med sedelbuntar. Innehållet visar sig vara otroligt värdefull. Efter att hon forskade mynten börjar hon förstå att det rör sig om flera miljoner kronor.

Var har hennes moster tagit pengarna ifrån? Vad är det för moraliska dilemman som Nina ska stå emot? Och hur är det möjligt att mostern klarade att gömma hemligheten i så många år? Svaren finns i Klänning för korta kvinnor ljudbok.

Om författaren: Kristina Appelqvist

Kristina Appelqvist föddes den 17 september 1968 i Skarstads församling och är en av de finaste svenska deckarförfattare. Hon debuterade i deckargenre med sin Den svarta löparen år 2009. Sedan dess får hennes böcker ständigt större popularitet.

Mellan 2009 och 2020 publicerade Kristina över 10 böcker varav Den som törstar, De blå damerna och Flickan framför muren är utan tvekan några av de viktigaste. Nu återkommer hon med Klänning för korta kvinnor som är ett riktigt mästerverk.

Om man tycker om engagerande deckare med djupa handlingar och intressanta dilemma som huvudkaraktärerna ska stå emot är utan tvekan Kristinas verk de bästa förslag. Klänning för korta kvinnor förklarar på direkten varför anses hon vara en av de mest framgångsrika svenska deckarförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk