reklamlänk

Kärlekspsykosen Ljudbok

3.9/5

Författare: Frida Andersson 

ljudbok

Introduktion

Kärlekspsykosen : min berättelse om mänsklig skörhet är skriven av Frida Andersson och utgiven av oberoende förlag. Uppläsaren i Kärlekspsykosen är Hedda Stiernstedt.

21-årig Frida har precis flyttat till Lund för att börja sina studier på universitetet. Hon söker kärlek och gemenskap men kärleken slår hård mot Frida och hon hamnar i en förvräng verklighet som för henne i en psykos – en kärlekspsykos. I boken Kärlekspsykosen beskrivs tiden innan, under och efter Fridas psykos.

Det här blev en stark läsupplevelse. Det är en skildring ur Fridas perspektiv där hon på ett ärligt och utlämnande sätt beskriver det hon upplever och känner. Det kan upplevas skrämmande hur hjärnan kan förändras och hur vi kan börja tro så starkt att det vi upplever är sann.

Kärlekspsykosen: Handling

Kärlekspsykosen börjar med en kort inledning. Vi får lära känna Frida och hur hon är som person. Snart efter det börjar hon berätta om vissa problem hon stötte på som i sin tur orsakade de första psykiska problem.

Livet skulle börja för Frida när hon var 21 och började som student vid universitetet i Lund. Fridas historia berättar huvudsakligen om psykisk ohälsa. Hon berättar väldigt ingående och detaljerad vad det egentligen betyder att vara i en psykos.

Boken får man att förstå vad en psykisk ohälsa och psykos egentligen betyder. Frida har haft mod att skriva om sin historia. Det är en tät skriven bok. Frida bjuder på en resa i hennes liv, en värld som man har svårt att föreställa sig. Man får beundra Frida för att hon vågade dela av sig med sådana detaljer från hennes liv bara för att ändra människors uppfattning om omgivningen.

Kärlekspsykosen ljudbok gratis är också en sorts kärlekshistoria och en berättelse om att vara mänsklig och skör. Boken har ett språk som är lätt att ta till sig och ger en inblick i hur det kan vara att hamna i en psykos. Boken är lättläst och består av korta kapitel och man känner att bara vill fortsätta att läsa. Den innehåller mycket och nyttig information och framförallt ett budskap.

Frida i Kärlekspsykosen får man att uppskatta vad man har i livet och tänka på de nära och kära man kan alltid höra av sig till. Kärlekspsykosen ljudbok gratis borde nog också få lyssnare att tänka om människor i sin omgivning. Kanske finns det någon som ropar om hjälp i en skrämmande tystnad, precis som Frida.

Om författaren: Frida Andeersson

Frida Andersson är en svensk tjej som bestämde att dela av sig med sina upplevelser och psykiska problem. Hon vill hjälpa andra människor som skulle kunna dra sina egna slutsatser från hennes historier.

Hennes inspirerande, med sorglig bok Kärlekspsykosen får man att tänka på verkligheten från ett helt annat perspektiv. Man börjar inse att det kan vara många som Frida som inte kan hitta sig själv i världen.

Hennes modig inställning, äkta och autentiska berättelser gör Kärlekspsykosen ljudbok till en av bästa bok i biografi genre man kan få lyssna på. Det är svårt att hitta lika lärorik och detaljrik psykologisk-biografi på svenska.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk