reklamlänk

Kan du älska mig Ljudbok

4.6/5

Författare: Cathy Glass

ljudbok

Introduktion

Kan du älska mig? skriven av Cathy Glass berättar en delvis sorglig historia av flickan under namnet Lucy som blev adopterad av Cathy Glass. I sin Kan du älska mig berättar Cathy vad som Lucy var tvungen att gå igenom som en bara liten flicka. Hon tar upp alla de svåra ämnen, minnen och förklarar steg för steg vad det egentligen betyder att vara en fosterförälder.

Uppläsaren i Kan du älska mig ljudbok gratis är Viktoria Flodström vems röst passar sig in perfekt i denna historia. Hennes inläsning i Kan du älska mig gör att man kan fördjupa sig i handlingen och glömma helt och hållet om verkligheten på flera långa timmar.

Kan du älska mig: Handling

Kan du älska mig är en stark berättelse fullspäckad med fakta som på sitt eget sätt är väldigt lärorik. De som vill kan nyttja ifrån lyssnandet då Cathy Glass, författaren och fostermamman bakom Kan du älska mig ljudbok delar av sig med flera viktiga minnen. Det hon berättar om inte bara låter lyssnarna att uppskatta sina egna barndomen utan också ger klarhet på vad det egentligen betyder att uppfostra barnen som fostermamma.

Cathy i Kan du älska mig ljudbok är inte rädd för att dela av sig med väldigt privata tankar, svåra upplevelser och olika problem som hon hamnade i relationen med Lucy. Trots flera tidigare erfarenheter visste hon att Lucys fall är riktigt svårt. Särskilt när man inser att Lucy har varit en av de sämsta barn som inte kunde hitta sitt hem trots flera försök. Det gjorde att Lucy hade flera gånger blivit flyttad.

Det var många som tänkte att skadan som Lucy har är permanent som Cathy delar av sig i Kan du älska mig ljudbok gratis. Lyckligen Cathy tillsammans med sina två barn klarade att skapa ett starkt band med Lucy. Den kärleksfulla relation som de skapade gjorde att de kunde kallas för en familj.

I Kan du älska mig ljudbok får vi se en vacker bild av hur en flicka som inte kan hitta sig själv i världen får ett nytt hem. Det blir ett ställe som hon efter sina svåra upplevelser kunde äntligen kalla för sin trygga plats i den stora världen som i så långt har varit inget mer än smärta och mycket mera som ingen hade velat att vara tvungen överleva.

Om författaren: Cathy Glass

Cathy Glass är en brittisk författare och frilansskribent men också fostermamma. I sina böcker berättar hon noggrant vad det egentligen betyder att vara fosterförälder och vilka som svårigheter är man tvungen att gå igenom om man bestämmer sig att ta hand om och adoptera barn.

Den fantastiska Kan du älska mig berättar en historia av Lucy, liten flicka vems liv såg ut som en mardröm på grund av hennes mamma.

Böckerna som kommer ur Cathys penna är baserade på hennes egna upplevelser som fosterförälder. Det är flera års erfarenhet som gör att hon bestämde sig att skriva om det som hjälpte henne att uppfostra så många barn med svåra upplevelser på sitt konto.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk