reklamlänk

Kaffe med mjölk Ljudbok

3.8/5

Författare: Ella-Maria Nutti

ljudbok

Introduktion

Kaffe med mjölk skriven av Ella-Maria Nutti är en samtidsroman som lämnar spår och stannar med lyssnarna för alltid. Trots att det är författarens debutbok är det ett så viktigt verk att man inte får hoppa över det.

Den här vackra och starka debuten, Kaffe med mjölk, öppnar ögonen, ger ett perspektiv och förklarar vad det egentligen betyder att vara en förälder, en mamma.

Uppläsaren i Kaffe med mjölk ljudbok är Marie Richardson som man får känna igen från sådana utmärkta ljudböcker som Vinnarna, Onda drömmar, Den fjärde doktrinen eller Er tredje man. Hennes magiska, beroendeframkallande röst lägger till så mycket krydda till inläsningen att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet från första till sista minut.

Kaffe med mjölk: Handling

Kaffe med mjölk är en ensamstående roman. Den vackra berättelse förklarar djupt och i helhet vad det egentligen betyder att vara förälder. Berättelsen visar ur flera vinklar hur svåra beslut måste föräldrar fatta ibland. Saken blir ännu svårare när man inser att ibland finns det inte lösning som inte kommer att såra någon.

Ämnet som Ella-Maria använder i Kaffe med mjölk ljudbok gratis som huvudhandlingen kommer att stanna med lyssnarna på länge. Den magiska blandning av kärlek för sitt barn och hemlighet som huvudkaraktären vill dela av sig visar hur den starka banden mellan barnen och föräldrar är skapad.

Inte ofta får man stöta på lika lärorik och viktig samtidsroman som Kaffe med mjölk ljudbok. Boken lär människor vad det egentligen betyder att skapa och ta hand om relation. Till och med de som tänker om sig själva som starka och helt oberoende personer får nyttja ifrån Kaffe med mjölk ljudbok. Den täcker flera saker som familj, trygghet och identitet.

Med Kaffe med mjölk får man också lära sig hur man ska prata om dåliga saker som händer i livet. Ibland varje människa är tvungen att berätta om något sorgligt som säkert ska såra de närmaste på ett eller annat sätt. Ella-Maria förklarar hur det görs och vilka som metoder som finns tillgängliga.

Denna sorgliga samtidsroman är ett riktigt måste för alla de som tänker sig att utveckla sig som människa. Lika fantastisk och stark debut är svårt att hitta. När man räknar med att författaren valde ett sådant svårt ämne att skriva om som sin första bok är ännu mer imponerande.

Om författaren: Ella-Maria Nutti

Ella-Maria Nutti är en svensk författare föddes 1995. Till vardags är hon en student vid Umeå Universitet. Hon kan samiska och har på länge arbetat som lärare samt.

Hennes författarkarriär påbörjade efter att hon studerade på Långholmens författarskola. Debutromanen som kom ur hennes penna heter Kaffe med mjölk och förhoppningsvis påbörjade en lång rad av samtidsromaner.

Stilen som Ella-Maria presenterar i sin debutbok är med enkla ord enastående. Den dramatiska bilden, spänning och beskrivningar som får lyssnarna att få gåshud gör att Kaffe med mjölk ljudbok gratis är ett riktigt mästerverk. Tycker man om goda samtidsromaner är utan tvekan Ella-Marias bok ett fint förslag som inte får vara omärkt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk