reklamlänk

Johnny the Fucker Ljudbok

4.2/5

Författare: Johnny the Fucker

ljudbok

Introduktion

Magnus Uggla är en av de mest kända svenska artister och nu delar han av sig med sin senaste bok, Johnny the Fucker. Den ska vara intressant för alla som tycker om den svenska nöjesbranschen eller gillar Melodifestivalen.

I Johnny the Fucker ljudbok gratis blandar han realitet med fiktion på ett så spännande sätt att man nästan är säker att händelserna ägde rum på riktigt.

Uppläsaren i Johnny the Fucker ljudbok är själva författaren, Magnus Uggla som bara kryddar till berättelsen.

Man kan förvänta sig av Johnny the Fucker många roliga fakta och snabb action. Om man tycker om Magnus Uggla ska man utan tvekan njuta av Johnny the Fucker ljudbok gratis.

Johnny the Fucker: Handling

Den underbara berättelsen Johnny the Fucker tar oss på en spännande resa tillbaka i tiden till året 1978. Det är just då Magnus är på toppen av sin popularitet. Han turnerar landet runt och blir älskad tusentals. Nästan allt han rör förvandlas till guld.

Ugglas popularitet som beskrivs i Johnny the Fucker orsakar att han blir bjuden på Melodifestivalen. Eftersom har han inga lika fina erbjudanden i sikte bestämmer han att ta sig an uppdraget.

Det roliga som Johnny the Fucker förklarar är att Magnus inte brydde sig om Melodifestivalen särskilt mycket. Han tänkte inte att till och med ställa upp sig på scenen. Lyckligen i sista stund anlände han på plats och trots den svåra kampen mot tiden gjorde han en riktig show.

I sin underbara Johnny the Fucker ljudbok berättar Magnus Uggla om de roligaste och mest intressanta minnen ur musikbranschen. Den vansinnigt snabba handlingen med djupaste detaljer skapar en exploderande blandning att man inte kan tro sina egna öron när man lyssnar på Johnny the Fucker ljudbok.

Hur gick det till att Magnus Uggla äntligen klarade av att ställa sig upp i Mello? Vilka som problem stötte Uggla på när han försökte ta sig på plats? Och vilka som intressanta detaljer och minnen delar han av sig när det gäller både Melodifestivalen och hela svenska musikbranschen? Svaren på alla dessa frågor samt flera intrigerande fakta finns i Johnny the Fucker.

Vill man få titta på den svenska musikbranschen ur annorlunda perspektiv, är utan tvekan Johnny the Fucker ett fint förslag. Det annorlunda med Ugglas Johnny the Fucker är att han inte är rädd för att avslöja några hemligheter som förmodligen tänktes förbli hemligheter för alltid.

Om författaren: Magnus Uggla

Magnus Uggla föddes den 18 juni 1953 på Östermalm i Stockholm. Han är en av de mest ikoniska svenska musikartister, skådespelare och av satiriska sångtexter. Man kan klart se att Magnus ser på verkligheten från ett helt annat perspektiv som ofta bekräftas med musik, texter och böcker han publicerar.

Som författare är han känd för sina tre otroligt intressanta böcker. Alla tre har samlat flera beundrare runt om i landet: Jag hade en gång en blogg, Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen och Johnny the Fucker är de som han släppte mellan 2008 och 2021.

För sina verk har han flera gånger tilldelats årets svenska album, Tigertassen 1999, Årets hederspris Grammis år 2017 och blivit invald i Swedish Music Hall of Fame år 2017.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk