reklamlänk

Jag lät dig gå Ljudbok

4.1/5

Författare: Clare Mackintosh

ljudbok

Introduktion

Jag lät dig gå är den första boken i serien Onda aningar. Författaren till Jag lät dig gå är Clare Mackintosh. Det är en skrämmande thriller som berättar historien om föräldrars värsta mardröm. Clare visar från ett helt annat perspektiv vad det betyder att förlora barn. Men det gör hon på ett nytt, dramatiskt sätt.

Uppläsaren i Jag lät dig gå ljudbok är Anna Maria Käll som med sin talang och engagerande röst skapar spänning hela vägen ut från första till sista minut. Författaren klarar att hålla ett högt tempo i boken som gör att man inte vill sluta lyssna tills man är klar.

Den väcker extrema känslor hos lyssnare tack vare sina emotionella beskrivningar och dramatiska handlingar. Författaren presenterar i Jag lät dig gå sin talang som gör det lätt att glömma om verkligheten och få leva en tag på någon annans liv.

Jag lät dig gå: Handling

Författaren i Jag lät dig gå ljudbok gratis berättar en otroligt dramatisk och fångande historia om Jenny och hans son Jacob. Han är en femårig, vanlig pojke. Enligt beskrivningarna kan man lätt se att han är en hela hennes värld. En vacker novemberkväll är de på väg hem. Det är tyvärr något skrämmande och sorgligt som kommer att hända.

Den liten pojken släpper taget om hennes hand helt plötsligt och springer åt vägen. På samma tid kör det en rasande bil på vägen och slog Jacob på Jennys ögon. Föraren smiter medan den döde pojken ligger kvar på gatan. Jenny klarar inte ens säga ett enda ord. Hon bara står helt chockerad över hans kropp och försöker förstå vad som har hänt.

Eftersom den föraren smet behöver fallet utredas av polisen. Det gör att fallet hamnar hos polisinspektör Ray Steven. Han får i uppdrag att hitta svar på vem som körde bilen, varför han smet förklara steg för steg vad som hände på gatan. Han har inte några ledtrådar och inte heller vet var precis borde han börja med utredningen.

Det visar sig dock att fallet blir mer farlig för honom än han trodde i början. Ray är dock redo att riskera sitt eget liv för att leda in rättvisa åt Jennys liv.

Jenny i sin tur kan inte överleva det som hände med hennes liten son. Trots att hon försöker, kan hon inte glömma om sitt förflutna. Hon jagas dock av de skrämmande minnen hela tiden, oavsett var hon är.

Historien som Jag lät dig gå ljudbok gratis förklarar vad en förälder överlever när man tappar ett barn. Det är en tragisk berättelse som engagerar lyssnare utan det minsta problem.

Om författaren: Clare Mackintosh

Clare Mackintosh är en brittisk författare och före detta polis. Hennes debutnovell Jag lät dig gå har blivit en enorm internationell succe. I sin karriär har hon såld över två miljoner böcker som översattes till mer än trettiofem språk.

Snart efter sin debutbok bestämde hon släppa boken I See You. Lyckligtvis den andra boken blev lika stor succe som den första. Den har till och med blivit på den första platsen i The Sunday Times bästsäljarlistan.

Författaren är väldigt engagerad i välgörenhetsarbete. Hon är grundare till Chipping Norton Literary Festival och är en patron till Silver Star Society. Clare har regelbundet stödjat olika välgörenhetsorganisationer.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk