reklamlänk

Jag kan ha fel Ljudbok

4.5/5

Författare: Björn Natthiko Lindeblad & Navid Modiri & Caroline Bankler

ljudbok

Introduktion

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk är en vacker självbiografi skriven av Björn Natthiko Lindeblad. Boken har blivit skriven i ett nära samarbete med författarens två vänner, Navid Modiri samt Caroline Bankler. Boken är uppläst av själva författaren förutom förord som är uppläst av Ludvig Josephson.

Trots att Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk ljudbok är en ganska kort är den fullspäckad med intressanta råd och användbara tips. Utan tvekan är Jag kan ha fel ett viktigt och lärorikt verk som kan förändra perspektiv på liv, problem, relationer och hela sin tillvaro.

Jag kan ha fel: Handling

Jag kan ha fel är en självbiografisk berättelse av en framgångsrik ekonom. Författaren av Jag kan ha fel ljudbok bestämde sig att ge upp på sin karriär och smaka på något annat i sitt liv.

I sin självbiografi, Jag kan ha fel svarar han på alla de mest intressanta frågor som man kan ställa när man tittar Björn från sida. Varför skulle han välja ett liv av buddhistisk skogsmunk över en framgångsrik och rik ekonom? Vad betyder det att vara en munk i dagens samhälle? Dessa och flera frågor besvaras i Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk ljudbok gratis.

Björn delar av med sig med sina erfarenheter och oförglömliga upplevelser. Han visar sitt eget perspektiv på vad det egentligen betyder att vara lycklig och framgångsrik. Författaren är inte rädd för att jämföra sitt förra och nuvarande liv. Man kan lätt känna att det viktiga i Jag kan ha fel ljudbok gratis är att vara helt ärlig mot lyssnare.

Det är understruket att författarens mål inte är att övertyga lyssnare att de ska leva livet som Björn valde. Han vill att lyssnarna ska svara själva på några frågor som ska få dem att förstå sig själva lite bättre. Jag kan ha fel är en utmärk och lärorik biografi där Björn uppmuntrar att ställa frågor och inte vara rädd att göra fel ibland.

Om författaren: Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad är en svensk författare, civilekonom, föreläsare men också före detta buddhistmunk. Han föddes den 16 augusti 1961. I sina föreläsningar berättar han om sin tillvaro, åren som buddhistmunk och allt det som kan hjälpa andra människor att bli lyckligare i deras liv.

Författaren har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm, men det flesta sysselsättningar han hade i sitt liv inte fick honom att vara fri och lycklig. Trots att han tjänade fint, hade jättestora perspektiver på karriär och vara i överklass var det svårt för honom att trivas. Allt det orsakade att han var ute efter ett jobb som skulle faktisk ha mening.

Medförfattare i Jag kan ha fel ljudbok är Björns vänner, Navid Modiri och Caroline Bankler. Navid är en svensk författare, artist och programledare och Caroline är projektledare och producent.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk