reklamlänk

Jag for ner till bror Ljudbok

4.1/5

Författare: Karin Smirnoff

ljudbok

Introduktion

Boken Jag for ner till bror skriven av Karin Smirnoff är hennes debutbok. Den har utgivits den 25 september 2018. Uppläsaren till Jag for ner till bror är Lo Kauupi som är särskilt omtyckt och får otroliga goda kommentarer av lyssnare.

Trots att Jag for ner till bror är författarens första officiella bok, har den blivit en enorm succé. Efter det har hon publicerat tre ytterligare romaner efter Jag for ner till bror år för år: Vi for upp med mor, Sen for jag hem och Sockerormen.

Under bara tre år har hon samlat ungefär tio viktiga priser sådana som Svenska Dagbladets litteraturpris, Svenska bokhandelsmedhjälparföreningens pris och Storytel Awards stora ljudbokspris tillsammans med Lo Kauppi.

Jag for ner till bror: Handling

Jag for ner till bror är en ovanlig och riktigt originell berättelse. Man kan se på en gång att författaren har en egen stil och ett viktigt meddelande att föra över. Boken är mörk och tragisk, men på samma tid väcker konstiga känslor i magen. Man gör vad man vill för att förstå vad som står bakom vissa av de pågående handlingarna.

Bokens språk är väldigt ovanligt och riktigt skickligt. Vi som lyssnare får lära sig väldigt mycket om alkoholism och misshandel samt vad som egentligen är fattigdom. Karins Jag for ner till bror ljudbok gratis väcker massa minnen och reaktioner som gör att man vill diskutera om det som boken handlar om.

Det är svårt att hitta lika engagerande, men också fascinerande berättelse någonstans. Varenda del av Jag for ner till bror ljudbok gratis gör att man vill lyssna bara lite till. Och då plötsligt inser man att det är redan slutet. Författarens unika stil gör att man ser emot att lyssna de nästa delarna i serien om Jana Kippo.

Inte ofta får man stöta på lika annorlunda skrivet mästerverk. Jag for ner till bror ljudbok är fängslande, men för att vara rättvis behöver man ge historien lite extra tid att snabba på. Den ger en unik upplevelse som inte kan beskrivas helt rättvist. Vissa delar är svåra att gå igenom, men bara för att de är så äkta att man får dåligt samvete.

Med enkla ord Jag for ner till bror skiljer sig från mängden. Den är en utestående, spännande och lärorik roman som får en att tänka på sitt liv och uppskatta vad man har i livet.

Om författaren: Karin Smirnoff

Karin Smirnoff är en svensk författare och företagare föddes den 24 september 1964 i Umeå. Hon debuterade med sin första roman 2018, boken heter Jag for ner till bror. Bokens uppföljare är Vi for upp med mor, Sen for jag hem och Sockerormen.

Inom bara tre år har hon samlat över elva viktiga priser och utmärkelser på sitt konto. Bland annat har hon fått Storytel Awards stora ljudbokspris tillsammans med Lo Kauppi, Årets författare 2020 tilldelad av Tidningen Vision och Ilona Kohrtz stipendium 2020 av Svenska Akademien.

För sin debutroman har Karin fått nomination till Augustpriser 2020. Rättigheterna till trilogin som Jag for ner till bror påbörjade har blivit såld till ett tiotal länder.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk