reklamlänk

Jag är Gud Ljudbok

4/5

Författare: Malin Karim

ljudbok

Introduktion

Jag är Gud är en underhållande roman som kom ur penna av Malin Karim. Detta humoristiska och helt unika verk fick flera att börja älska Malins böcker. Den är inte bara fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen men också får lyssnarna att glömma om verkligheten på en gång. Bara några minuter i Jag är Gud ljudbok gör att man faller i lyssnandet på flera timmar.

Helheten kompletteras med den otroligt god inläsningen av Lo Kauppi vems efternamn är en klass sig själva. Lo har en enorm erfarenhet i inläsningar. Några av de mest populära ljudböcker som Lo fick läsa upp förutom Jag är Gud ljudbok gratis är Flickan från det stora vita skeppet, Det sista han sa, Flickan på perrongen eller Spår av liv.

Jag är Gud: Handling

Jag är Gud är en slags samtidsroman som får lyssnarna att älska huvudkaraktären redan i första minuter av ljudboken. Boken Jag är Gud berättar om Hermine och hennes till synes perfekta livet som under bokens gång visar sig inte vara så perfekt.

Huvudhandlingen i Jag är Gud ljudbok gratis berättar om hur Hermine bestämmer sig att förändra sitt öde och börja ett nytt avsnitt av sitt liv. I början får vi se att hon är en vanlig kvinna på 46 år. Hon har ett fint jobb, barn och familjen och man skulle inte tro att hon kan vara olycklig. Det är dock lätt att säga om man inte har varit i Hermines skor.

Enligt Jag är Gud ljudbok har hon i flera år levt mot sig själv och nu är det dags för henne att ta sig på det nya äventyret. Hon vill bli fri på nytt och försöka få en ny ordning. Med enkla ord kommer hon att revoltera och ta sig framåt utan att tänka på konsekvenserna som kommer.

Hela tiden under lyssnandet av Jag är Gud har man en känsla att något överraskande kommer att hända och det faktiskt händer. Det går inte bli van med det snabba tempot som Malin Karim sätter i Jag är Gud. Det svara humöret, underhållande beskrivningar och helt fantastisk stämning stämning gör Jag är Gud ljudbok till ett riktigt mästerverk.

Vill du få veta om vad som orsakade Hermine bestämde sig att förändra sitt liv? Vad är det för underhållande vändningar som väntar Hermine? Och hur är det möjligt att en sådan framgångsrik kvinna inte är nöjd med sitt liv? Naturligtvis finns svaren i Jag är Gud.

Om författaren: Malin Karim

Malin Karim är en svensk författare av barnböcker och olika romaner. Hennes författarkarriär började redan år 2019 när hon släppte sin debutbok med sin man, Alexander Karim. Bara två år senare, 2021 släppte hon bokens uppföljare under namnet Rikast i världen. Detta otroliga verk berättar om sådana värden som vänskap och solidaritet och understryker hur viktiga de är i dagens realitet.

Efter de två barnböcker har Malin äntligen bestämt sig att släppa en roman som skulle vara riktad mot de äldre lyssnarna. Den boken, Jag är Gud, har fått en enorm popularitet både bland äldre och ungdomarna. Hennes fantastiska, engagerande och helt unika stil hjälper till med att skapa oförglömliga upplevelser oavsett vad hon skriver om.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk