reklamlänk

Isabella Ljudbok

4/5

Författare: Isabella Löwengrip & Rebecka Edgren Aldén

ljudbok

Introduktion

Boken Isabella berättar historia av en av de mest kända svenska bloggare. Hennes minnen är skrivna ner med hjälp av Rebecka Edgren Alden som hjälper att strukturera boken ordentligt. Författaren och journalisten ställer frågor, sammanfattar och gör att boken blir riktigt beroendeframkallande.

Tillsammans lyckades de två skapa en fantastisk biografi som kommer att gillas av både de som gillar Isabella som bloggare, men också de som inte hade med henne att göra tidigare.

Isabella ljudbok gratis är uppläst av Ella Schartner vems röst skapar en oförglömlig stämning. Om man är intresserad i den svenska popkulturen eller vill få veta lite mer om Isabella Löwengrip då är Isabella ljudbok det perfekta förslaget.

Isabella: Handling

I sin bok berättar Isabella Löwengrip vad som är viktigt i nöjesbranschen. Tillsammans med Rebecca gör hon genom de viktigaste upplevelserna och momenten i sitt liv. Isabella ljudbok förnärmar lyssnare författarens största hemligheter, visar hur hennes karriär ser ut bakom kulisserna och på ett sätt låter lyssnare att lära känna sig själv lite bättre.

Hon är inte rädd för att berätta om sina största succer för att sedan understryka hur mycket arbete var belagt innan succen kom fram. Man börjar förstå att allt man ser i sociala medier är en artificiell konstrukt som inte finns på riktigt. I Isabella ljudbok gratis visar hon hur nöjesbranschen drar livet från människa och söker sensation. För henne är det inte branschen där man kan lita på de som man har med på vägen.

En av huvudämnen är också hennes Blondinbella blogg som fick henne att skapa flera stora bolag. Hon var en boss med över 100 miljoner i omsättning och 30 personer som arbetade för henne. Tyvärr som det tidigare nämndes allt det kraschade. Steg för steg under flera år har hon blivit tvungen att stänga ner sina företag. Det i sin tur orsakade att till slut var hon tvungen att gå på psykakuten.

Isabella är inte rädd för att dela av med sig med sina svåraste upplevelser. Hon visar hur hon misslyckades och återupplevde på nytt. Med Isabella ljudbok vill hon visa hur viktigt det är att ta hand om sin psykisk hälsa. Ibland är det den enda som kommer att hjälpa människan att stå upp igen. Utan tvekan är Isabella ljudbok en motiverande och vacker biografi att lyssna genom.

Om författaren: Isabella Löwengrip & Rebecka Edgren Aldén

Isabella Löwengrip som är mer känd som Blondinbella föddes den 21 oktober 1990 Järfälla. Hon är en av de mest kända svenska entreprenörer, författare och bloggare. För sina verk och arbete har hon bland annat valts till Veckans Affärer till Näringslivets mäktigaste kvinna 2018. Några andra viktiga priser är utan tvekan Årets affärsnätverkare, årets kommunikatör och Årets blogg. Hela hennes karriär kretsar runt liv som affärskvinna.

Rebecka Edgren Aldén som är den andra medarbetaren i boken Isabella föddes den 9 maj 1972. Hon har arbetat som journalist och författare i flera år. Förutom det har hon också varit aktiv feminist. Hennes författarkarriär påbörjades år 2009 med boken Skriet från Kärnfamiljen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk