reklamlänk

I skuggan av en mördare Ljudbok

3.5/5

Författare: Annie Palm

ljudbok

Introduktion

I skuggan av en mördare skriven av Annie Palm är en spännande deckare som på nytt definierar vad en bra kriminalroman betyder. Annies I skuggan av en mördare börjar serien om Rickard Malmen. Trots att I skuggan av en mördare ljudbok gratis var utgiven i andra hälften av 2020 är både boken och dess efterträdare Där blodspåren möts och Midnattsoffer fortsätter att bli mer och mer populära.

Uppläsaren i I skuggan av en mördare ljudbok gratis är Fredde Granberg. Hans röst får man känna igen från olika ljudböcker som Sagan om Sjönöff och Mustang, På en helt vanlig bondgård med familjen Jansson, Benny älskar baklava eller Det som inte syns.

I skuggan av en mördare: Handling

Eftersom I skuggan av en mördare är början på den fantastiska serien om Rickard Malmen använder Annie Palm en stor del av boken för att skapa en slags relation med lyssnarna. Det gör att inledningen av I skuggan av en mördare tar upp en stor del av boken.

Annie har lyckligen sett till att flyt i I skuggan av en mördare ljudbok ska vara på högsta möjliga nivån. Den är fullspäckad med otroliga vändningar i handlingen samt själva inledningen går så smidigt. När man fördjupar sig i handlingen i I skuggan av en mördare går det inte att ta sig ifrån lyssnandet på flera långa timmar. Längden gör det till och med möjligt att sträcklyssna på I skuggan av en mördare ljudbok.

Huvudhandlingen i I skuggan av en mördare kretsar runt en utredning gällande Lisa, Magdalena och hennes klasskompis. De kvinnorna har försvunnit och Rickard Malmen tillsammans med sin kollega Henrik Wallin får i uppdrag att hitta svar på vad som hände med dem.

Ju mer fördjupar sie Henrik och Rickard i utredningen desto farligare den blir för de båda. snart visar det sig att det inte bara är ute efter mördaren men ska vara tvungna att kämpa för sina egna liv. Deras hårt arbete och över sexton år erfarenhet kommer att bestämma om de lyckas att hitta de kvinnorna eller nej.

Vem som egentligen står bakom det konstiga försvinnandet? Vad är det som ska sätta utredare i livsfara? Och hur är det möjligt att de kvinnorna försvann så plötsligt? Svaren finns i I skuggan av en mördare ljudbok.

Om författaren: Annie Palm

Annie Palm är en svensk författare föddes 1990 i en by utanför Umeå. Hon började sin författarkarriär år 2020 med den fantastiska boken I skuggan av en mördare. Den utmärkta I skuggan av en mördare påbörjade en väldigt framgångsrik serie om Rickard Malmen. Debutboken har blivit så stor succe att Annie planerar släppa två ytterligare böcker i serien år 2022.

De efterträdare av I skuggan av en mördare är Där blodspåren möts och Midnattsoffer. Annies finaste stil och skrivtalang gör hennes böcker till världens toppklass. Alla böcker som kommer ur hennes penna är med enkla ord beroendeframkallande. Så snart man fördjupar sig i handlingen får man inte låta bli den nästa minuten eller sidan av hennes fantastiska verk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk