reklamlänk

I rättvisans blod Ljudbok

3.9/5

Författare: Nilla Kjellsdotter

ljudbok

Introduktion

I rättvisans blod är en riktigt bladvändare och en av de mest populära böcker skrivna av Nilla Kjellsdotter år 2021. Den magiska deckaren I rättvisans blod ljudbok påbörjar serien Morden i Österbotten. Boken har gjort Nilla en riktigt populär författare i Sverige och garanterade att hon fortsatte med skrivandet och släppte sin nästa bok, Flickan i Stenparken år 2022.

Uppläsaren i I rättvisans blod ljudbok är Anja Lundqvist vems röst avspeglar helt perfekt den mörka, intrigerande atmosfären. Såklart I rättvisans blod inte har bara en oförglömlig stämning, men också spännande vändningar och lysande beskrivningar som får lyssnarna att följa vartenda ställe som Nilla beskriver. Dess detaljnivå är med enkla ord helt perfekt.

I rättvisans blod: Handling

I rättvisans blod berättar en skrämmande, men intrigerande historia av en småbarnsmamma som död på sin gård. Kriminalkonstapel Mija Wadö blir den första att utreda fallet och det är just hon som börjar tro att hon har blivit mördad. Tyvärr finns det inte flera ledtrådar som skulle peka på vem eller vad som orsakade att hon har blivit mål, men Mija tar sig an uppdraget och börjar med utredningen i full fart.

Som vi snart får veta är I rättvisans blod inte bara om det svåra fallet med några personliga problem som Mija är tvungen att lösa innan hon klarar av uppdraget som hon och hennes kollegor på Österbottens polisinrättning får på bordet. Snart därefter misstankarna riktas mot en man som i sin tur blir gripit riktigt snabbt.

Action i I rättvisans blod ljudbok gratis snabbar på när det kommer fram att ännu ett offer mördad på ett liknande sätt hittas. Poliserna har nu flera tvivel och tänker att de inte har gripit det rätta mannen trots flera ledtrådar som pekar på honom.
Utredningen i I rättvisans blod ljudbok börjar på nytt och den blir ännu allvarligare när Mija inser att de har tydligen att göra med en seriemördare som kan slå till igen. För att rädda de oskyldiga kvinnor försöker de att förstå vad de tidigare offren hade gemensamt.

Kommer Mija att hinna fånga mördaren innan den personen klarar att mörda igen? Hur väljer han sina offer? Och vad är det som problem som Mija behöver lösa förutom fallet som hon fick som polis? I rättvisans blod ljudbok gratis svarar på alla dessa frågor.

Om författaren: Nilla Kjellsdotter

Nilla Kjellsdotter är finlandssvensk författare som specialiserar sig i deckare. Hennes engagerande stil och talang som väcker de djupaste känslor hos sina lyssnare gör att hennes popularitet ökar otroligt snabbt både i Sverige och hela Norden.

Det naturliga flyt i språket, intrigerande karaktärer och handlingen som bygger upp spänning för att explodera till slutet gör att det inte går att stå emot hennes böcker. Efter sin debutbok I rättvisans blod återkom hon bara ett år sen med lika fantastisk berättelse i boken Flickan i Stenparken.

Om man gillar författare med nya ideer som har en naturlig gåva att underhålla sina läsare är utan tvekan Nilla Kjellsdotter värt att rekommendera. Hon ställer sina lyssnare på förstaplatsen som gör att hennes böcker är världens toppkvalite.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk