reklamlänk

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar Ljudbok

3.5/5

Författare: Adele Faber & Elaine Mazlish

ljudbok

Introduktion

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar är en fantastisk guide skriven av Adele Faber och Elaine Maziish. Denna bok ska förklara föräldrar eller barnvakt hur man ska kommunicera sig med barn. Boken Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar förklarar olika kommunikationsmetoder, deras fördelar och nackdelar samt hur de ska anpassas för olika barn.

Vill man ha en lättare vardag eller hjälpa barn att utveckla sina starka sidor, är det viktigt att uppfostra dem ordentligt. Det är här Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar kommer att bidra med författarnas stor erfarenhet.

Det är många föräldrar som bekräftar att boken har sparat dem mycket tid och onödvändiga konflikter. Om man i en liknande situation då är Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar ljudbok ett måste.

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar: Handling

I Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar ljudbok gratisförklarar författarna tack vare sin erfarenhet hur man ska kommunicera sig med sina barn. De visar saker från barns perspektiv samt ingår djupare i vissa handlingars bakgrund. Författarna understryker de största fel som man kan göra medan man pratar med barn och är inte rädda för ibland kontroversiella metoder som faktiskt fungerar med de flesta barn.

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar är en fullständig guide för de som vill lära sig mer om de psykologiska aspekterna av barnuppfostran. Den kan användas för alla typer av förhållanden mellan förälder och barn. Många av föräldrar som hade läst boken säger att det är en av viktigaste böcker de hade läst när det gäller kommunikation.

Användbara kommunikationsmetoder, smarta knep och många olika sätt att lösa konflikter är bara en del av vad Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar har att erbjuda. Det presenteras de nyaste tekniken och förklaras barnets känslor som hjälper både yngre och äldre att undvika den negativa spiralen.

Författarnas erfarenhet emanerar från varenda ljudbokens minut. Det är lätt att se alla de komplicerade fall de hade att göra med när de hjälpte de familjerna som bad dem om hjälp. Enligt många kritiker och psykologer anses boken Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar en av viktigaste och mest lättförståeliga psykologiska verk i den senaste tiden.

Undrar du varför varenda konversation måste slutas med konflikt? Vill du lära dig och ditt barn lyssna aktivt? I så fall är Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar ljudbok för dig.

Om författaren: Adele Faber och Elaine Mazlish

Adele Faber är en amerikansk författare och expert på kommunikation mellan vuxna och barn. Hon föddes 1928 och är själv förälder för 3 barn. Hittills har hon skrivit över 13 böcker som huvudsakligen handlar om kommunikation, konfliktlösning och liknande. Många av de har hon skrivit med medförfattare Elaine Mazlish.

Elaine Mazlish var en amerikansk författare och edukator som fokuserade sig på barns utveckling, kommunikationsmetoder och hjälpte föräldrar att bygga friska relationer med sina barn. Hon var född 1925 och död 2017. Genom åren hade hon blivit medförfattare för många underbara och lärorika böcker. En av författarparets framstående verk är Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk