reklamlänk

Hotet Ljudbok

3.9/5

Författare: Dean Koontz

ljudbok

Introduktion

Hotet är en strålande deckare fullspäckad av bästa klass intriger, djupa karaktärer och finaste handlingar som till slut resulterar i en utmärkt cliffhanger. Författaren bakom Hotet ljudbok gratis är Dean Koontz, som framför allt specialiserar sig i fantastisk litteratur.

Uppläsaren i den förtjusande Hotet ljudbok är Jonas Malmsjö som är välkänd på den svenska ljudbok marknaden. Hela deckaren kryddas med en underbar översättning av Anders Tengner. Kvaliteten av översättningen är med enkla ord toppklass. Trots att Hotet är den tredje boken i serien om Jane Hawk har Anders klarat att understryka de viktigaste moment på precis samma sätt som det är gjort i den originella versionen.

Hotet: Handling

Eftersom Hotet ljudbok är redan den tredje boken i serien om Jane Hawk, antar författaren att lyssnarna vet precis vem som huvudkaraktärerna är. Dean slösar ingen tid på onödiga inledningar eller långa beskrivningar i början av Hotet.

Dock betyder det inte att författaren inte bryr sig om beskrivningar. Tvärtom, i Hotet ljudbok finns det massa finaste personbeskrivningar och utmärkta handlingar som beskrivs så ingående att lyssnarna inte kommer att ha något problem med att föreställa sig vad som händer.

Huvudhandlingen i Hotet kretsar runt JAne hawk som lever på lånad tid. Det gör dock bara att hon inte är rädd för att göra det som behövs och det som ska göras. I slutanden kampen som Jane påbörjade kan spara flera människors fria vilja.

Snart fokuserar Jane på en person som opererar högt uppe i hierarkin. Hon förstår att den personen leder en arme av professionella mördare, men ändå bestämmer sig att stå emot och försöker göra skillnaden.

Driven av sitt moral och raseri bestämmer hon åka en lång väg för att möta titelns hotet. Kommer hon att göra det som krävs av henne? Hur är det möjligt att personen ska låta henne ta sig så nära? Vad är det som ska hända om Jane Hawk misslyckas? Svar på dessa och flera själv mer intressanta frågor kommer lyssnarna att hitta i Hotet ljudbok gratis.

Den utmärkta boken är fullspäckad av livliga karaktärer, finaste, engagerande beskrivningar och flera oväntade vändningar i handlingen. Så snart man börjar lyssnar på Hotet tillbringar boken de samma känslor som man hade i alla de tidigare böckerna i serien. Hotet i sin tur är utan tvekan en av de bästa böcker om Jane Hawk.

Om författaren: Dean Ray Koontz

Dean Ray Koontz föddes den 9 juni 1945 i Everett, Pennsylvania. Han är en amerikansk författare med flera års erfarenhet inom området fantastisk litteratur. Hans bibliografi består nu av nästan 60 böcker som var publicerade mellan 1974 och 2019. Med så många böcker är det svårt att säga klart vilken som är viktigast, men det finns några som har samlat särskilt många beundrare som t. ex. Edgler Vess.

I sina böcker gillar författaren att återkomma till tema av ovillkorlig och stark kärlek mellan en man och en kvinna. Den motiven ofta används för huvudkaraktärerna i hans böcker där de antingen hittar varandra under bokens lopp eller redan är gifta från själva början.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk