reklamlänk

Himlen är alltid högre Ljudbok

3.8/5

Författare: Jonas Moström

ljudbok

Introduktion

Himlen är alltid högre är den första boken i serien om Nathalie Svensson skriven av Jonas Moström. Uppläsaren i denna fantastiska spänningsroman är Marie Richardson som fick också spela in de ytterligare böckerna i serien.

Eftersom själva boken är bara ungefär 240 sidor avspeglas det till och med i ljudbok version av Himlen är alltid högre som är bara åtta och halv timme lång.

Författarens fantastiska stil, livliga beskrivningar och otroliga vändningar i handlingen gör att boken Himlen är alltid högre är med enkla ord beroende framkallande. Man kan inte ta sig ifrån lyssnandet tills man är klart. Allt det kryddas till med en oförglömlig helt oväntad cliffhangern som gör att man lyssnar på slutet av Himlen är alltid högre ljudbok med vidöppna ögon.

Himlen är alltid högre: Handling

Eftersom Himlen är alltid högre ljudbok är den första boken i serien om Nathalie Svensson börjar boken med inledningen av huvudkaraktären. Vi får lära känna Nathalie lite närmare, få veta vad hon jobbar med och hur hon är som person.

Nathalie Svensson som Himlen är alltid högre ljudbok gratis handlar om är överläkare och en av de bästa experter på psykopater. Hon har en slags talang som låter henne förstå dem och det förser henne med tillräckligt fint lönn. Med enkla ord är hon nöjd med sitt liv och var hon är i karriären.

Hennes privatliv ser inte lika fantastiskt ut då hon är nyseparerad från Håkan, men hon är helt självständig som gör att hon inte är orolig om framtiden.

Under inledningen i Himlen är alltid högre ljudbok gratis får vi också veta att hon har några dagar följd hem Rickard Ekengård som är en berömd skådespelare. Det är just då vi får veta att hon får ett SMS från honom och han ber henne att träffas vid Karlaplan. Hon tackar ja och sätter sig iväg. När hon kommer fram blir det inget möte då hon ser att Rickard är skjuten ihjäl och kastad i fontänen.

Denna drastiska bild påminde henne om mordet på hennes stora kärlek över tio år tidigare. Eftersom den tidigare mordet inte fick förklaring, lovade sig Nathalie att den här gången ska det vara annorlunda. Hon tar sig an uppdraget att få svar på vem som egentligen står bakom mordet.

Kommer Nathalie Svensson lyckas med att hitta mördaren? Vad var det som Rickard ville berätta om för Nathalie? Kommer hon att lösa fallet innan mördaren slår till igen? Svaren på ovanstående frågor finns i den fantastiska Himlen är alltid högre ljudbok.

Om författaren: Jonas Moström

Jonas Moström föddes den 6 maj 1973 i Bräcke församling i Jämtland. Han har i flera år arbetat som läkare för att sedan bli också deckarförfattare. Han påbörjade sin författarkarriär år 2004 med boken Dödens Pendel och sedan dess har publicerat böcker regelbundet. Mellan 2004 och 2020 har Jonas publicerat över femton böcker.

Några av de viktigaste verk från hans bibliografi är utan tvekan Rymd utan stjärnor, Himlen är alltid högre, Trogen intill döden och Evig eld. De flesta av hans böcker utspelar sig i Sundsvall där han gjorde sin AT-tjänst vid Uppsala universitetet.

Hans författarstil är helt fantastisk. Jonas har det lätt att bygga intresse runt de pågående handlingar och vet precis vad som ska göra att lyssnarna ska lyssna noggrant på vad som kommer näst. Hans talang, livliga beskrivningar och otroliga vändningar i handlingen som kryddas med underbara cliffhangers är världens toppklass.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk