reklamlänk

Hej livet Ljudbok

3.9/5

Författare: Lasse Berghagen & Marcus Birro

ljudbok

Introduktion

Hej livet! : En biografi med en blandning av sött och salt är ett otroligt engagerande verk som handlar om liv av Lasse Berghagen. Den är skriven i samarbete med Marcus Birro som gav boken stil samt fick övervaka att bokens form ska vara lättillgänglig.

Uppläsaren i Hej livet ljudbok är dess huvudkaraktär, själva Lasse Berghagen. Det gör denna självbiografi väldigt autentisk. Författaren vet precis vilka som delarna är särskilt viktiga och de understrykas ordentligt. Man kan känna alla de känslor i rösten medans han läser sina minnen.

I biografin Hej livet är författarna inte redo för att prata om svåra, kontroversiella ämnen. Lasse och Marcus ser till att diskutera allt som kan bli intressant väldigt ingående och öppet. Man kan njuta av Hej livet ljudbok gratis så mycket att man ska helt enkelt glömma om verkligheten.

Hej livet: Handling

Lasse Berghagen är utan tvekan en av de största svenska personligheter. Han har i flera år varit en stjärna och fick träffa flera intressanta människor. Några av saker som han hade gjort i sitt liv eller upplevd med sina vänner kommer aldrig upplevas av vanliga svenner. Det gör att hans biografi Hej livet ljudbok gratis ger lyssnarna en fantastisk känsla.

Biografin Hej livet inte bara berättar om de toppar och goda saker som har hänt i Lasses liv. Ibland var de riktigt svåra upplevelser som han inte riktigt kunde ta hand om ordentligt. Lyckligtvis fanns det alltid någon som kunde ge honom en hjälpande hand.

Ett roligt exempel som man kan nämn är Lasses skilsmässa med sångerska Lill-Babs. Då Lasse inte kunde dela med saken, kom Cornelis Vreeswijk och slängde hans gitarr i sjön för att hjälpa honom att börja om utan Lill-Babs. Boken Hej livet är fullspäckad av sådana, ibland roliga, ibland mindre roliga minnen.

I Hel livet berättar Lasse om sin relation med andra artister, kontroversiella minnen som inte riktigt borde komma fram på dagsljuset. Några ämnen som Lasse berörde orsakade flera ytterligare skvallrar i nöjesbranschen när Hej livet publicerades. Det enda som är säkert är att han inte är rädd för kritik och när ett engagerande ämne kommer upp, delar han av sig med de hetaste detaljerna.

Hej livet ljudbok är också en slags berättelse om Lasses kärleksliv. Han visar toppar och dalar av hans emotionella tillvaro. Efter att man har lyssnar på Hej livet ljudbok börjar man förstå hur svårt blir det att hitta en partner som skulle älska djupt och äkta. Särskilt när man är en så välkänd människa som Lasse Berghagen.

Om författaren: Lasse Berghagen och Marcus Birro

Författarna bakom biografin Hej livet! är Lasse Berghagen som boken handlar om och Marcus Birro som hjälpte med att skapa en ordentligt struktur och form.

Lasse Berghagen föddes den 13 maj 1945 och är en av de mest kända svenskar i nöjesbranschen. Han har i flera år arbetat som sångare, låtskrivare och skådespelare. Med enkla ord har han varit en riktig stjärna i den svenska popkulturen.

Marcus Adriano Birro föddes den 15 juni 1972 i Göteborg. Han är svensk-italiensk författare och krönikör. Fram till november 2014 arbetade han för Expressen för att sedan bli krönikör för Världen idag.

För sina utmärkta verk har han tilldelats flera viktiga priser sådana som Johnny Bode priset, Stora bloggpriset, Dan Andersson- priset och Litteraturklubbens stora litteraturpris för boken Landet utanför.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk