reklamlänk

Hästpojken Ljudbok

4.4/5

Författare: Carl Hedin & Frida Bank

ljudbok

Introduktion

Hästpojken är en inspirerande bok om Carl Hedin och hans kärlek till hästar. I Hästpojken ljudbok gratis tillsammans med Frida Bank berättar han om sig själv, sina upplevelser och sitt mål i livet.

Frida Bank spelar väldigt viktigt roll i Hästpojken. Det är hon som ger boken struktur, ställer viktiga och drar alla viktigaste fakta fram. Det är hon som värdesätter fakta som Carl berättar om och sammanfattar dem för att nöja lyssnare.

Uppläsaren i Hästpojken ljudbok gratis är själva Carl Hedin. Eftersom Hästpojken handlar om just hans liv gör att man kan lätt se hur viktiga vissa upplevelser var för Carl. Hans röst ger boken äkthet och är en riktigt underhållande del av Hästpojken ljudbok.

Hästpojken: Handling

Trots att Hästpojken ljudbok är bara fyra och halv timme lång, är den fullspäckad med intressanta detaljer, fängslande minnen och underhållande historier som Carl aldrig hade delat av sig förut. I sin bok berättar Carl med hjälp av Frida Bank om sin karriär och hela liv.

Bland annat får vi lyssna om vissa val han var tvungen att göra när han var yngre, berättar om mobbning eller andra saker han gick igenom för att vara där han är nu. Som en liten pojke var han mobbad för att han gillade att leka med käpphästar.

All mobbing och svåra upplevelser gjorde att han till en viss grad skämdes över att han gillar hästar. Det gjorde bland annat att han hoppade av bussen på fel hållplats för att ingen ska se vart han egentligen ska. Carl försökte dölja att han egentligen skulle till stallet.

Nu efter flera år bestämmer Carl att dela av sig med sina minnen, djupaste historier, sorgliga berättelser och allt det som kan göra att hans beundrare ska lära känna honom bättre. Hästpojken ljudbok är också ett inspirerande verk där Carl delar av sig med sina egna tips att hantera svåra problem.

Under bokens lopp ger författaren flera intressanta råd som ska hjälpa lyssnare i deras egna liv. Vissa kloka råd kan ändra perspektivet på livet och hjälpa att fokusera på det positiva. Man kan klart se att vissa saker Carl berättar om sårade honom djupt. Det att han var tvungen gömma sina största drömmar eller inte kunde hitta sig själv i gruppen påverkade honom starkt.

Om författaren: Carl Hedin

Carl Hedin är en svensk dressyrryttare och influenser med över 350 tusen följare på Instagram. Han föddes 1991 i Göteborg där han har växt upp.

Frida Bank är en svensk frilansjournalist och redaktionschef. Hennes texter, artiklar och bilder gärna publiceras i flera svenska och internationella tidningar. Tack vare sin enorm erfarenhet vet hon precis vad som ska understrykas i böcker och texter för att de ska ha ordentlig flyt och stämning.

Nu återkommer bestämmer sig författarparet Carl och Frida att berätta en otroligt intressant historia av Carls unga dagar och hur det har gått till att han är var han är nu. I Hästpojken skapar Frida strukturen och ställer de viktigaste frågor som gör att boken är så lättläst.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk