reklamlänk

Händelserna på hästgården Ljudbok

4.3/5

Författare: Anna Bohlin & Ulrika Fåhraeus

ljudbok

Introduktion

Händelserna på hästgården: Familjens berättelse är en utmärkt berättelse om familjens problem och förfärliga saker som Anna Bohlin var tvungen gå igenom. Författaren till boken är Ulrika Fåhraeus som hade på ett spännande och nästan beroendeframkallande sätt överfört Annas sorgliga och svåra minnen till papper.

Uppläsaren i Händelserna på hästgården ljudbok är Charlotta Jonsson som vet precis hur man ska understryka de viktigaste momenten i boken. Hon gör att över elva timmar av denna fantastiska ljudboken är en riktigt njutning trots det sorgliga ämnet. Om man gillar biografier som ändrar perspektiv på livet är utan tvekan Händelserna på hästgården ljudbok gratis ett perfekt förslag värt att rekommendera.

Händelserna på hästgården: Handling

Händelserna på hästgården är en sorgligt berättelse från Anna Bohlin där hon delar av sig med sina svåra och sårande minnen. Hon berättar med de djupaste detaljer om vad som händer på en hästgård över trettio år sedan. Det som vi ser på i Händelserna på hästgården ljudbok kan vara riktigt ögonöppnande för vissa lyssnare.

Författaren tillsammans med Anna ville se till att lyssnare av Händelserna på hästgården ljudbok ska kunna fördjupa sig historien så mycket som de vill. Det gör att boken är ibland otroligt tragisk och drastisk. Man kan dock på sitt eget, ovanligt sätt skapa en viss relation med Anna som ganska klart berättar om de svåraste upplevelserna i sitt liv.

Huvudhandlingen i Händelserna på hästgården kretsar runt sexuella övergrepp på hästgården utanför Stockholm. Allt som beskrivs i boken ägde rum för över trettio år sedan, men det är ingen förklaring eller ursäkt till varför det hände. Boken understryker hur starkt hade det påverkat Anna både då för tiden och genom hela hennes liv.

Äntligen efter en lång tid bestämde Anna dela av sig med sina svåraste minnen. Hon skildrar tillsammans med Ulrika Fåhraeus vad som hon upplevde som en bara fjortonårig flicka. Det förfärliga bilden hon skapar om mannen som lurade henne gör att man inte kan tro sina egna ögon.

Den sanna berättelsen som Händelserna på hästgården ljudbok gratis beskriver är en oförglömlig historia. Blandningen av starka känslor, inkluderande kärlek till hästar och det som hon användes av mannen som lovade hjälpa henne får lyssnare att se på alla sina relationer från ett helt annat perspektiv.

Om författaren: Anna Bohlin och Ulrika Fåhraeus

Anna Bohlin och Ulrika Fåhraeus är författarparet bakom Händelserna på hästgården. Ulrika är författare och journalist som lyssnade till berättelsen av Anna Bohlin. Hon skapade struktur i boken, samlade de viktigaste minnen och överförde dem till ett oförglömligt, starkt verk.

Ulrika Fåhraeus är inte bara känd svensk känd journalist men också bloggare. Hon driver en av väldigt populära bloggar Ponnymamman. Hon fick höra historien om Anna Bohlin och Jerry Jahn för över tjugo år sedan och bestämde att ta hand om saken på sitt eget sätt. Det är då hon tänkte för det första gång att det är berättelsen värt att dela av med världen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk