reklamlänk

Hämndbegär Ljudbok

3.9/5

Författare: Micha Foss-Ghazarian

ljudbok

Introduktion

Prästen och författaren Micha Foss-Ghazarian är tillbaka med den andra boken vid namn Hämndbegär om Gustav Nyberg och Lisa Forss vid spaningsroteln i Göteborg. Den första boken De som inte syns var en försäljningssuccé. Hämndbegär ljudbok beskriver hur en känd person plötsligt riktar en pistol mot sitt eget huvud under direktsänd tv.

Samtidigt får kollegorna Gustav och Lisa bägge ett samtal om att de behöver skynda sig till inspelningen. Ett nytt och komplicerat fall, där inget är som det ser ut, får sin början. Hämndbegär ljudbok gratis läses upp av Sofia Berntsson. Ljudbokens sammansatta längd är 8 timmar och 33 minuter.

Hämndbegär: Handling

Hämndbegär ljudbok fortsätter där De som inte syns avslutades, dock är brottet ett annat denna gång. Det som är likadant, förutom huvudpersonerna, Lisa Foss och Gustav Nyberg på spaningsroteln i Göteborg är de etiska dilemman och tankar kring de utsattas situation i dagens samhälle.

Hämndbegär ljudbok gratis börjar när en av de mest kända personerna, Martin Olson plötsligt riktar ett vapen mot sitt eget huvud mitt under en direktsändning. Martin Olson som är känd inom nöjes- och restaurangbranschen chockar alla i publiken. Publiken flyr hals över huvud från tv-studion.

Gustav Nyberg och Lisa Foss har bägge ungefär fått ett samtal där de uppmanas skynda sig till brottsplatsen, varför vet de inte. Någonting har helt tydligen hänt men ingen tycks ha någon vettig förklarning. Det måste finnas en orsak till att den framgångsrika och förmögna programledaren väljer att göra något så fruktansvärt mitt under en direktsändning och hundratusentals tittare i hemmasofforna.  

Hämndbegär ljudbok beskriver hur Mia och Gustav kommer fram till inspelningsstudion och gör snart en upptäckt som driver dem att gräva allt djupare i Martin Olsons tidigare liv och snart blir upptäckterna allt fler och en mörk historia börjar framhävas.

Hämndbegär beskriver hämndens funktion för människan och hur varje människa också besitter en mörk sida, trots att man försöker ge sken av att man är perfekt. Boken handlar också om konsekvenserna av när människan låter sin mörka sida ta överhand, även om det bara är för en kort stund.

Hämndbegär är en välskriven och spännande berättelse om samhällets mörkare sidor och ett väldigt bra tidsfördriv.

Om författaren: Micha Foss-Ghazarian

Micha Foss-Ghazarian föddes år 1987. Han bor i Hisingen i Göteborg. Foss-Ghazarian är utbildad teolog och mycket intresserad av etiska och moraliska diskussioner och reflektioner kring dagens samhälle, speciellt i frågor som behandlar utanförskap och beroende vilket man också kan se i hans böcker.

Foss-Ghazarian debuterade som författare år 2021 men kriminalromanen De som inte syns. Boken var den första av en bokserie om poliserna Lisa Forss och Gustav Nyberg. Följande bok i serien, Hämndbegär utkom år 2022. På sin fritid gillar Foss-Ghazarian att studera, ta långa promenader och fundera på religionsfilosofiska tankar kring livet i allmänhet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk