reklamlänk

Halva Malmö består av killar som dumpat mig Ljudbok

3.9/5

Författare: Amanda Romare

ljudbok

Introduktion

Halva Malmö består av killar som dumpat mig är en underhållande men lite sorgligt historia skriven av Amanda Romare. Romanen Halva Malmö består av killar som dumpat mig understryker hur viktigt är det för människor att bli accepterad och få känna sig en del av andra människors liv.

Trots att Halva Malmö består av killar som dumpat mig ljudbok gratis är Amandas debutroman kan man inte märkta till det. Historien håller det högsta kvalitetsnivå. Dess språk, igenkänningsfaktorn och med enkla ord helhet är toppklass.

Uppläsaren i Halva Malmö består av killar som dumpat mig ljudbok är Fanny Ndow Norrby. Hennes röst kryddar till denna fenomenala debuten.

Halva Malmö består av killar som dumpat mig: Handling

Halva Malmö består av killar som dumpat mig berättar om ett problem som stadigt flera vuxna stötar på. Det problemet är att hitta en person som inte bara skulle vilja vara med, men älska på riktigt. Huvudpersonen i Halva Malmö består av killar som dumpat mig berättar om en mening som hon försöker få höra hela sitt liv och aldrig hittills lyckades: I will always love you.

I själva början av Halva Malmö består av killar som dumpat mig försöker man att få ett snabbt svar på varför får inte kvinnan att höra ett sådant påstand. Dock ju djupare i historien gräver man desto klarare blir bildet som författare försöker att skildra. Samhället älskar mindre och mindre.

Människor lever så snabbt att de inte ens märker deras förhållande är bara en fasad som kan falla efter det första, riktiga problem. De som tycker annorlunda och söker den riktiga kärleken visar sig stöta på väggen som är svårt att gå över. Sådana som huvudkaraktären i Halva Malmö består av killar som dumpat mig ljudbok gratis verkar överdriva medans det enda de vill ha är någon som skulle älska dem tillbaka.

Författaren av Halva Malmö består av killar som dumpat mig ljudbok visar att huvudpersonen har försökt att träffa på alla slags män. Rika och fattiga, de från högre klass och yngre, de i sin liga, högre och under. Oavsett var hon söker, kan hon inte träffa på någon som skulle våga säga den meningen: I will always love you.

Den delvis trita, delvis underhållande historia som presenteras i Halva Malmö består av killar som dumpat mig ljudbok understryker det viktiga problemet och motiverar lyssnare till att svara på några svåra frågor.

Om författaren: Amanda Romare

Amanda Romare är en svensk författare. Hon står bakom det fantastiska verket Halva Malmö består av killar som dumpat mig som är hennes debutroman. Boken har blivit så stor succe att den har snabbt spelas in som ljudbok och publicerats på de största streamingsidor. Den enda frågan man har när man är klar med Halva Malmö består av killar som dumpat mig är när som kommer den nästa boken publiceras.

I sin Halva Malmö består av killar som dumpat mig understryker Amanda ett viktigt problem av dagens samhälle. Det kan klart ses att kritiker med enkla ord älskar hennes sätt att skriva, bygga historier och beskriva verkligheten. Halva Malmö består av killar som dumpat mig sätts får goda recensioner från bland annat Dagens Nyheter, Aftonbladet, Fokus, Smålandsposten och Nöjesguiden.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk