reklamlänk

Grannjävlar Ljudbok

3/5

Författare: Antoni LacinaiMy Lind

ljudbok

Introduktion

Grannjävlar är en humoristisk feelgood roman fullspäckad med roliga händelser och god humor hela vägen ut. Författarna bakom boken är den välkända Antoni Lacinai och My Lind som påbörjar sin författarkarriär. De två klarade att skapa en oförglömlig berättelse som förbättrar humör.

Uppläsaren bakom Grannjävlar ljudbok gratis är Cecilia Ström som man kan känna igen från flera fantastiska ljudböcker som En röd liten stuga, Bara en fyrklöver, Släkten Branck eller Den första snön.

Boken Grannjävlar är en kvintessens av utmärkt feelgood roman. Båda författarna har sett till att alla faktorer som Grannjävlar består av ska vara toppklass nivå. Det gör Grannjävlar ljudbok till en av de med underhållande tillgängliga romaner.

Grannjävlar: Handling

Huvudhandlingen av Grannjävlar kretsar händelser på Besvärsgatan 6 i Göteborg. Berättelsen fokuserar på några grannar: uppfinnare, arbetslös och kroppsbyggare. Alla tre bor i ett och samma lägenhetshus och deras roliga relation gör Grannjävlar att vi får följa alla deras vändningar och intressanta händelser.

Efter bokens titel kan man redan gissa hur som relationen mellan grannarna ser ut. Alla tre har något som gör att deras grannar inte kan stå ut med dem. Till och med de mest vanliga, vardagliga saker som grannarna tar hand om gör att de andra blir rasande. Å andra sidan alla stödjer varandra när det behövs och trots att de inte hade valt varandra, alla grannar gillar sitt mysiga hus.

I början av Grannjävlar ljudbok introducerar författarna ganska många karaktärer. Det är en viktig del som man måste fokusera på, annars kan det vara svårt att hänga med vad som händer efteråt. Snart efter det börjar författarna inleda och berätta karaktärernas egna berättelser.

Vad är det som grannarna döljer bakom sina låsta dörren? Vad är det för historier som författarna hittade på? Och varför skulle dödsfall i Sölvesborg ha så stora konsekvenser för deras vardag? Svar på alla dessa frågor finns i Grannjävlar ljudbok gratis som på ett magiskt sätt beskriver verkligheten.

Till slut visar det sig att Grannjävlar ljudbok inte är bara en vanlig, rolig berättelse utan en lärorik roman. Boken förklarar att perspektivet på livet är beroende på vad man sysslar med, vilken typ person man är och flera andra saker. Man får inte anta att verkligheten man lever i är den enda äkta och rätta.

Om författarna: Antoni Lacinai och My Lind

My Lind är debuterande författare som tillsammans med Antoni Lacinai bestämde sig att skriva och publicera Grannjävlar. Man kan klart se och förstå vilka som delar ansvarar Antoni för och vilka som är byggda upp av My Lind.

Antoni Daniell Lacinai är en svensk författare föddes den 21 juni 1968 i Göteborg. Hans böcker ofta rör sig om kommunikation, ledarskap och möten. Förutom skrivande sysslar han också med föreläsningar. Han har deltagit i sådana stora händelser som t. ex. Tedx.

Författarna skapar en oförglömlig duo som förhoppningsvis kommer att publicera flera böcker tillsammans. Grannjävlar som de skrev tillsammans publicerades år 2021, men dess popularitet ökar ständigt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk