reklamlänk

Gladiator Ljudbok

4.2/5

Författare: Jens Henrik Jensen

ljudbok

Introduktion

Gladiator skriven av Jens Henrik Jensen är en psykologisk thriller. Det är den femte delen i Oxenserien och dess ljudbok version är över 16 timmar lång. Boken har översatts till svenska av den erfaren översättare, Leif Jacobsen som klarade att avspegla och behålla kvalitet av språket och stämningen i Gladiator på ett perfekt sätt.

Den nyaste verk av Jens Henrik Jensen, Gladiator ljudbok har snabbt fått popularitet i hela norden. Med massa positiva kommentarer och goda recensioner klättrar den snabbt på bästsäljarlistor i hela världen.

I Gladiator ljudbok får vi uppleva den äkta, djupa och förfärliga grymhet när den är som värst. Utan det minsta tvekan kan man säga att Gladiator ljudbok är ett måste för alla som tycker om starka upplevelser.

Gladiator: Handling

Gladiator fokuserar på historien av krigsveteranen Niels Oxen. Efter svåra upplevelser från sitt förflutna bestämmer han sig att påbörja behandlingen för PTSD som han inte har klarat att klara av själv trots att flera år har gått. Snart visar det sig att med hjälp av militärpsykolog börjar han förstå vad som är viktigast i behandlingsprocessen och hur kan de gamla, bortträngda känslor återhittas.

Efter att han hade lärt sig hur man hanterar stressen får han ett erbjudande att bli ledare för gruppen som han är del av själv. Han ska hjälpa andra människor i liknande situation som han att återkomma till sociala livet.

Den viktigaste och mest intressanta delen av Gladiator ljudbok gratis börjar när en dag kommer Oxen hem och träffas sin gamla bekant. Efter en längre diskussion visar det sig att Mossman behöver hans hjälp. Flera krigsveteraner har mördats runt om i Danmark och de behöver hjälp av en soldat som Niels.

Oxen bestämmer att ta sig an uppdragen och börjar samarbeta med sin gamla partner Margrete Franck. Överraskande vändningar i utredningen gör att Niels försvinner helt och hållet. Trots att Margrete gör allt hon kan för att ta reda på vad som hände med före detta soldaten blir fallet mer och mer misstänksamt.

Eftersom verkar Oxen har försvunnit från jordens yta sätter hon all fokus på att hitta honom vid livet. Dramatisk kamp mot tiden börjar och Margrete tänker inte ge upp. Kommer hon att klara av och hitta Niels levande? Vem som står bakom mystiska morden? Varför är det just krigsveteraner som är målen? Alla svar finns naturligtvis i Gladiator ljudbok gratis.

Om författaren: Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen föddes den 6 maj 1963 i Søvind i Danmark. Han har i flera år arbetat som journalist. Efter att han har samlat tillräcklig mycket erfarenhet i skrivande bestämde han att publicera sin första thriller, Wienerringen. Snart derefter publicerade han trilogin Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002).

Hans böcker karaktäriseras med djupa och genomtänkta intriger. Stil som Jens representerar har samlat flera tusen beundrare i hela världen och hans popularitet ökar ständigt. Författaren ger inte upp och levererar toppklass thrillers. Han är mest stolt över tre serier som han skapade: Portland, Kazanski och Oxen. Alla tre serier och särskilt boken Gladiator är otroligt fantastiska och kan utan tvekan rekommenderas för både de som gillar deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk