reklamlänk

Gift med maffian Ljudbok

4/5

Författare: Lotta Moss & Thomas Sjöberg

ljudbok

Introduktion

Gift med maffian: min nakna sanning är en bok skriven av Lotta Moss som berättar sin historia och Thomas Sjöberg, författare och journalist som bidrar till boken med sin erfarenhet.

Tillsammans har de byggt upp en fantastisk och autentisk memoar. Den publicerades första gång 2020 under Mondial förlag. Ljudboken är nästan 10,5 timme lång som gör att detaljnivå är perfekt.

Berättelserna i Gift med maffian som Lotta Moss presenterar är äkta och levande så att man lyssnar på hennes minnen med vidöppna ögon. Jessica Pellegrini som är bokens uppläsare har gjort ett utmärkt jobb och låter lyssnaren att fördjupa sig i det hemska världen av brottslighet och glömma om det verkliga världen.

Gift med maffian: Handling

Gift med maffian berättar en sann historia av Lotta Moss, en vanlig tjej som av en slump blir kastad i värld av kriminalitet, våld, pengar och lyx. Hon behövde lära sig att överleva i den nya miljön och förstå reglerna som man måste följa för att stanna vid liv. Hon bli så van vid den världen att hon blir en lyckligt gift trebarnsmor.

Det är nog inte alltid lätt i livet och så är den här gången. Allt som hon älskar och bryr sig om börjar så småningom falla omkring henne. Hon är gift med Mille Markovic som är en hatad och fördömd gangster. I Gift med maffian ljudbok gratis förklarar hon hur hennes vardag såg ut, vad var det som hon behövde göra i deras förhållande och hur allt det påverkade deras barn.

Historien som Lotta berättar i Gift med maffian visar en annan sida av de brutala som ingen visare förut. Hon delar av sig med sina egna erfarenheter med maffia, konstiga eller farliga upplevelser. Det var både goda och dåliga sidor och så är det den här gången också.

Ibland kan man undra hur ser ut en dag av en gangster. Men ofta det som är mer intressant är dold någon annanstans. Det som är mycket mer intressant är hur ser ut gangsters förhållande. De har ju inte vanliga jobb och plikter som de flesta av oss.

Undrar du varför ville Lotta Moss vara gift med Mille Markovic? Eller vilka svårigheter behövde hon gå igenom för att göra sina barn lyckliga? Det är Gift med maffian ljudbok som kommer att svara på dessa och flera frågor, så lyssna gärna på den här ljudboken.

Om författaren: Lotta Moss och Thomas Sjöberg

Lotta Moss föddes 1969 i Stockholm. Hon hade varit gift med Mille Markovic, en av Sveriges mest kända brottslingar och proffsboxare. Nu efter hans död delar Lotta av sig med sina livserfarenheter och berättar hur deras liv såg ut.

Thomas Sjöberg är medförfattaren till Gift med maffian ljudbok gratis. Han föddes 1958 och har jobbat som journalist och författare sedan 1970. Hans första bok Mitt liv som snut – berättat för Thomas Sjöberg publicerades 1996.

Tillsammans skapade de två en utmärkt berättelse om kärlek, kriminalitet, pengar familj och lojalitet. Thomas lyckades på ett lockande sätt samla och presentera de historierna som han fick höra från Lotta. Tack vare hans stora erfarenhet klarade han att strukturera Gift med maffian ordentligt så att lyssnandet är ett nöje.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk