reklamlänk

Ghettoprinsessan Ljudbok

4.2/5

Författare: Sammy Jeridi

ljudbok

Introduktion

Sammy Jeridis storsuccé Ghettokungen är tillbaka med bokseriens fjärde del Gehttoprinsessan. Ghettoprinsessan ljudbok berättar att Ghettosäljarens ägare och drivkraft Leon Jaziri äntligen blir utsläppt från fängelset, där han först satt för ekobrott och sedan på grund av rymning. Mer om det kan man läsa i bokseriens tredje del Ghettolegender.

Med ett snabbt och svängande språkbruk tar Jeridi läsare ut på ett nytt spännande äventyr, denna gång måste Leon hitta det som alla andra redan söker – det stora och ändlöst värdefull arvet efter Prästen. Under bokens gång träffar han på tre kvinnor som kommer att kasta pinnar i hjulen åt honom, alla av olika orsaker. Ghettoprinsessan ljudbok gratis läses upp av Jonas Malmsjö. Ljudbokens längd är 10 timmar och 53 minuter.

Ghettoprinsessan: Handling

Ghettoprinsessan ljudbok beskriver hur den kriminella företagaren och drivkraften bakom Ghettosäljarna Leon Jaziri har bestämt sig för att lämna sitt kriminella liv bakom sig. Han kan leva gott på de pengar han har undangömt. Dock griper ödet in och spelar honom ett spratt.

Enligt Ghettoprinsessan ljudbok gratis får Leon ett sista uppdrag innan han kan få tillbaka sina miljoner som varit undangömda. Han måste hitta det som känns som en omöjlig uppgift – arvet efter Prästen. Alla söker efter det arvet just nu. 

Det har gått rykten överallt om prästens bortgång men ingen tycks veta helt säkert, eller ha bevis. Prästen satt på massor av information, nu är både de tyngsta kriminella och de korrupta politikerna rädda att den information ska komma i fel händer vilket betyder att Leon inte är den enda som letar efter arvet efter Prästen.

Ghettoprinsessan ljudbok berättar att Leon ger sig ut på jakt efter arvet tillsammans med sin gamla vän och kollega Sarmed. På vägen möter Leon tre kvinnor som kommer att påverka både honom och berättelsen. Den första kvinnan är Lexia Jobo. Hennes motiv till att hitta arvet är själviskt, Lexia har som mål att bli drottning över den kriminella undervärlden.

Den andra kvinnan är kriminalkommissarien Margareta Palm, kallas Maggan. Hennes och Leons vägar har korsats förut. Ayanda Karlsson har ett högst personligt motiv, hon ska rädda sin mamma från en säker död. Mamman har insjuknat i en cancerform som går att bota med ett läkemedel som finns i Thailand. Ett behandling som kostar 500 000 kronor.

Ghettoprinsessan är en fartfylld spänningsbok men intressanta karaktärer och ett beskrivande, i tiden passande språkbruk. Ett är säkert, med denna bok blir det inte tråkigt.

Om författaren: Sammy Jeridi

Sammy Jeridi invandrade Sverige med sina föräldrar från Tunisien på 1970-talet. Jeridi har berättat att han hade en tuff uppväxt, kantad av hans pappas våldsamma beteende och dubbelliv. Sammy rymde från det otrygga hemmet till biblioteket där han läste sagor och drömde om att bli författare.

Sammy Jeridi grundade tillsammans med sin fru det välkända kosmetikföretaget Makeup Mekka AS i Norge. Sammy arbetade bland annat med företagets marknadsföring och försäljning. Paret sålde företaget år 2019. Sammys debutbok, första delen av bokserien med samma namn, Ghettokungen utkom år 2019. Bokserien har varit en stor framgång. Idag arbetar Jeridi, vid sidan om sitt författarskap, med olika affärsprojekt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk