reklamlänk

Ghettolegender Ljudbok

4/5

Författare: Sammy Jeridi

ljudbok

Introduktion

Ghettolegender är den tredje boken i serien Ghettokungen skriven av Sammy Jeridi. Boken Ghettolegender är fullspäckad med gåtfulla mysterier, intressanta vändningar i handlingen och djupa karaktärer.

Ljudbok version av Ghettolegender är uppläst av Jonas Malmsjö som man kan lätt känna igen från de tidigare böcker i serien. Hans röst kompletterar denna deckare och lägger till spänning med hans fantastiska interpretation.

Det som de flesta gillar i böcker som kommer ur Sammy Jeridis penna är att han håller samma kvalitetsnivå hela tiden. Det är också fallet i Ghettolegender ljudbok gratis . Han har bra humor och klarar att skapa spännande, briljanta handlingar som är med enkla ord beroendeframkallande. Hans försök att skapa spänning, fiction och humor lyckats otroligt bra.

Ghettolegender: Handling

Ännu en gång återkommer Sammy Jeridi med en fantastisk bok i serien Ghettokungen. I Ghettolegender ljudbok gratis får vi ännu en gång få träffa Leon, Stockholms Ghettokung. Vi får se att han sitter dömd för ekobrott.

Snart visar det sig att Prästen kräver in en gammal skuld från Leon. Det blir inget annat val för honom än att rymma och försöka återbetala skulden. Det finns nämligen oskriven lag som Leon bestämde sig att följa.

Det svåra uppdraget som Prästen delegerade till Leon är att hitta det legendariska naziguldet. Han får såklart några ledtrådar på var skatten kan vara gömd, men de har inga detaljer. Enligt ryktet är den gömd någonstans i Nordafrika så det blir det första steget han tar.

I sitt äventyr kommer han att stödjas av Jambolo Jobo, hans ärkefiende. Tillsammans ska de leta efter den legendariska Rommels gulden. Det finns dock något som Leon inte vet om- att Jambolo planerar att döda honom så snart som de har hittat gulden.

Hur kommer Leon att ta sig fri och rymma till Afrika? Vad är det för skuld från Prästen som tvingade honom att ta sig an uppdraget? Kommer Jambolo och Leon att hitta guldet? Och vad som ska hända när de äntligen ska vara framme i Sydafrika? Alla de svaren finns i Ghettolegender ljudbok.

Ghettolegender ljudbok är en otrolig blandning av spänning och humor. Och humor i Ghettolegender är på en riktigt stor nivå. Det är ofta att man bara sitter och skrattar högt. Det enda som kvarstår när man är klar med Ghettolegender ljudbok är frågan: när som kommer den nästa boken utgivas?

Om författaren: Sammy Jeridi

Sammy Jeridi är en svensk författare född och uppvuxen i Solna. Hans föräldrar invandrade till Sverige från Tunisien och har svåra upplevelser bakom sig. Det motiverade Sammy att jaga efter sina drömmar och bli oberoende ekonomiskt. Det var också vad som orsakade att Sammy blev en så framgångsrik entreprenör.

När han äntligen uppnådd stabilitet bestämde han att jaga en annan dröm som satte i bakhuvudet – det att bli en författare. Också denna dröm blev uppfylld när han påbörjade den utmärkta serien Ghettokungen. Hans böcker fick snabbt en stor uppmärksamhet. Hans debutroman blev till och med en av tre finalister inom genren Spänning organiserat av Storytel Awards 2021.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk