reklamlänk

Genomskåda narcissisten Ljudbok

3.8/5

Författare: Martina Skowronska

ljudbok

Introduktion

Boken Genomskåda narcissisten är en roman av Martina Skowronska. Martina beskriver sina egna erfarenheter av en giftig förhållande som förstörde henne bit för bit inifrån. Förälskelse och önskan att lära känna den andra personen ersätter den verkliga bilden av mannen som man tillbringar varje ledigt ögonblick med. Detta är vad kärleken gör med människan.

Liksom rosa glasögon döljer kärleken den verkliga bilden av personen vi är med dagligen. Har du någonsin undrat varför din partner är oöverträffad perfekt, exceptionellt begåvad och inte ersatt? Det finns inga idealiska människor.

I Genomskåda narcissisten ljudbok får vi se bilden på olika narcissistiska personligheter. Om din partner tycker det om sig själv, var försiktig. Du har att göra med en person med en naricistisk tendens som kan ha en enorm inverkan på dig. Du manipuleras omedvetet. Det är därför du har en sådan idealiserad bild av din partner framför dig.

Genomskåda narcissisten: Handling

Huvudkaraktären, som var författarens partner var faktiskt en person med två personligheter. I författarens ögon var han bibelns Adam, även om han, som förväntat, i verkligheten hade ett annat namn. En kärleksfull, romantisk och vardaglig man som varje kvinna kunde drömma om. Med andra ord idealet. I det andra ansiktet, en manipulator, en fuskare som spelar ett dubbelspel som heter livet. En person med narcissistiska tendenser som ledde till att alla skulle veta hur perfekt människa han var.

Enligt Genomskåda narcissisten narcissism är inte bara självrättfärdighet och förmågan att presentera sina muskler framför en spegel. Detta är ett extremt svårt spel där vinnaren alltid måste vara en megaloman och offret alltid måste vara den person han gillar den bilden. Författaren visste inte varför Adam uppför sig på det sättet till själva slutet Hon tyckte att han var perfekt, även om han inte var det.

Genomskåda narcissisten ljudbok gratis är en slags varning. Den hjälper människor som aldrig har upplevt narcissism själva att förstå vad det egentligen är. Stöd, otaliga råd och en livshistoria gör det lättare att öppna ögonen på människor i liknande situationer. Oavsett yrke, antalet kärleksdilemma eller helt enkelt livserfarenhet kan var och en av oss manipuleras. Låt oss därför vara vaksamma och medvetna om att vi kan vara omgivna av människor med psykiska störningar som narcissism.

Den fantastiska Genomskåda narcissisten kan rekomenderas till alla.
Är du personen som misshandlas mentalt eller fysiskt? Eller kanske du har kontakt med en sådan person eller har svårt att bryta ett toxiskt förhållande? Kanske vill du veta vem narcissism är och är denna karaktär inte i ditt liv? Denna guide kommer att hjälpa dig att förstå vilka processer som pågår i ett giftigt förhållande med en narcisst.

Om författaren: Martina Skowrońska

Martina Skowrońska, författaren av polskt ursprung och partner av huvudkaraktären till Genomskåda narcissisten ljudbok gratis. Hon föddes 1974 i Warszawa men nu är hon bosatt i Stockholm. Som en ung 9-årig flicka flyttade hon till Sverige med sina föräldrar.

Hon tog examen från universitetet med en magisterexamen i retorik och fram till idag jobbar som retorikonsult. Det att vara konsult räcker inte för henne. Hon är en dynamiskt utvecklande kvinna som är coach varje dag. Coaching bedrivs både i grupper och individuellt. De viktigaste ämnena för coachning är retorik och kommunikationsmetoder. På grund av ovanstående startade hon ett enskildfirma, vars huvudsakliga profil är kommunikations- och skrivkonsult. Den första romanen som publicerats av författaren var Kärleksretorik.

Romanen publicerades 2009 av ICA förlag. I mars 2021 publicerades Genomskåda narcissisten av Ekerlids förlag. Genomskåda narcissisten finns också som e-bok och ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk