reklamlänk

Galgbergets väktare Ljudbok

4.3/5

Författare: Anna Jansson

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång återkommer Anna Jansson med en ny bok i serien om Maria Wern. Galgbergets väktare är redan den tjugoandra deckaren som berättar om Marias äventyr. Just den här boken, Galgbergets väktare ljudbok påbörjar ett intressant fall som ska utsätta Maria för livsfara. Hon ska vara tvungen att hitta svar på vem som är gruppen som kallar sig för Galgbergets väktare.

Uppläsaren i Galgbergets väktare ljudbok gratis är själva Marie Richardson vems röst får man känna igen ifrån de tidigare böcker i serien. Såklart har Marie flera fantastiska ljudböcker på sitt konto. Några av de allra mest populära är Brunnen, Flykten, Kains bok, Frosten eller Vinnarna.

Galgbergets väktare: Handling

Anna Janssons Galgbergets väktare är redan den 22:a boken i serien om Maria Wern. Det i sin tur gör att om man inte fick lyssna på de tidigare böckerna i serien, borde man utan tvekan börja med dem. Eftersom Galgbergets väktare är så långt i serien, kan det vara svårt att hänga med handlingar och förstå alla beroenden. Såklart kan man fortfarande trivas med huvudhandlingen, men Galgbergets väktare är mycket ljudbok mer en det.

Huvudhandlingen i Galgbergets väktare ljudbok är i själva verket en blandning av flera beroendeframkallande handlingar. Några av dem är baserat på det som skedde i de tidigare böckerna mellan några är påbörjade just i Galgbergets väktare ljudbok gratis.

Allt börjar med att vi följer Maria Wern som drabbas av en tragedi. Hennes älskade man Björn är förlamad starkt. Från nacken och nedåt känner han ingenting och behöver Marias hjälp. Hon sköter om honom hemma, men det kommer en dag när hon ska behöva att hjälpa till med en svår utredning.

Man ser klart i Galgbergets väktare att Maria är tvungen att ge mer ansvar över sin Björn till personliga assistenter. Det är dock något som inte stämmer och väcker en känsla av oro.

Snart visar det sig att ännu en person är mördad. Utredningen blir till en kamp mot tiden. Det visar sig att i Galgberget i Visby en grupp som kallar sig för Galgbergets väktare kan stå bakom det hela.

Vad är det som Galgbergets väktare egentligen gör och varför? Vad som hände med Björn, Marias man? Klarar Maria hitta svar innan ännu flera offer dyker upp? Svaren finns i Galgbergets väktare ljudbok.

Om författaren: Anna Jansson

Anna Jansson föddes den 13 februari 1958 i Visby. Hon är en svensk författare bakom två underbara serie om Maria Wern och Kristoffer Bark samt flera fristående böcker. Hennes magiska stil och enastående talang gör hennes böcker till en särskild upplevelse varenda gång man lyssnar på hennes ljudböcker.

Två av hennes mest igenkända serie är en med Maria Wern som huvudperson och en med Kristoffer Bark som huvudperson. Fram till idag har hon skrivit över 26 böcker i serierna där Galgbergets väktare och Dansa min docka är en av de senaste. Man ska också lägga märke till de fristående romaner som kom ur hennes penna som En otippad kärlekshistoria, Svärmödrar utan gränser och Kärleksdans i obalans.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk