reklamlänk

Gå i fotspår Ljudbok

4/5

Författare: Annah Ovesson

ljudbok

Introduktion

Gå i fotspår är en härlig feelgood roman skriven av Annah Ovesson. Den fantastiska Gå i fotspår påbörjar en utmärk serie Agnesbacken.

Den gripande berättelsen om Frida, Fredrik och Ruth fängslar lyssnarna på flera timmar. Tack vare de vackra beskrivningar, djupa karaktärer och engagerande händelser som Gå i fotspår ljudbok berättar om får man sträcklyssna på den utan det minsta problem.

Lisa Ahnlund som är uppläsare i Gå i fotspår ljudbok gratis gör att man kan glömma om verkligheten på en gång. Hennes röst passar helt perfekt till de pågående handlingar och stämningen i Gå i fotspår ljudbok gratis. Den fantastiska stilen som hon lägger till kompletterar helhet och gör att Gå i fotspår ljudbok är själv bättre än dess pappersversion.

Gå i fotspår: Handling

Den magiska Gå i fotspår ljudbok är en riktigt spännande och härlig feelgood roman med flera intressanta och oväntade vändningar. Massa djupa känslor, finaste beskrivningar och intrigerande karaktärer gör att Gå i fotspår är ett riktigt mästerverk i Feelgood genre.

Huvudhandlingen i Gå i fotspår kretsar runt Frida och Fredrik som inte kommer överens för bra med varandra. Frida har på sitt huvud företag och Fredrik gör hennes liv alltför komplicerat. Lyckligtvis ser hon en chans på horisonten att slå sig fri ifrån det giftiga förhållandet hon har med Fredrik. Hon fick veta att hon har ärvt ett hus från Ruth som tydligen var hennes okänd släkting.

Frida får huset, men när hon ser dess skick den första tanken är att sälja den. Besvikelsen är riktigt stor då huset är riktigt slitet och förfallet i några delar. Hon hade tagit beslut ganska snabbt om hon inte hittade Ruths dagböcker i en garderob.

När Frida började läsa på dagböckerna kunde hon inte släppa dem ifrån sig. Hon började förstå att huset inte alls borde gå till henne. Denna situation orsakar dock att Fredrik och Frida blir närmare igen. De känslorna de har och förhållandet som i flera månader har verkat vara meningslöst visar sig vara viktigare än de båda trodde.

Kommer de att klara av det svåra testet och rädda sitt förhållandet? Vad är det för mystiska dagboken som Frida hittade i det gamla huset? Och vad är det som egentligen är skriven? Gå i fotspår svarar på dessa och själva flera otroligt engagerande och intrigerande frågor.

Om författaren: Annah Ovesson

Annah Ovesson är en svensk författare föddes 1985. Hon utbildar sig i socialpsykologi på Umeå universitetet och debuterade som författare med boken Skillnaden mellan lingon och blåbär. Snart efter de två första böckerna förstod hon att hon vill smaka på att skriva spänningsromaner som resulterade i boken Bakom alla skärmar.

Hennes stil och de magiska beskrivningarna gör att hennes böcker är inte bara intrigerande men väcker intresse gradvis. Själv de som inte brukar att lyssna på feelgood romaner ska förstå varför Annahs böcker är så beroendeframkallande bara efter några minuter.

Nu återkommer hon med sin magiska Gå i fotspår som engagerar lyssnarna inte mindre än hennes tidigare, framstående böcker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk