reklamlänk

Från någon som vill dig illa Ljudbok

3.9/5

Författare: Karin Alfredsson

ljudbok

Introduktion

Från någon som vill dig illa är en ensamstående deckare skriven av Karin Alfredsson. Den här beroendeframkallande ljudbok är bara lite under sju timmar lång som gör att den är fullspäckad med action. Man blir kastad mitt i handlingen redan från första minuten av Från någon som vill dig illa ljudbok gratis. Det magiska sättet som Karin Alfredsson bygger sina historier på gör det svårt att ta sig ifrån lyssnandet.

Uppläsaren i Från någon som vill dig illa ljudbok gratis är Maria Lyckow vems röst är en riktig ikon i den svenska ljudbok världen. Hon skapar en magisk stämning och kvalitet som sätter Från någon som vill dig illa ljudbok riktigt högt på bästsäljarlistor.

Från någon som vill dig illa: Handling

Från någon som vill dig illa är en beroendeframkallande men samtidigt trist historia som blandar ihop det förflutna med närvarande. Författaren har skapat en fantastisk handling där flera personer berättar om sitt förflutna. Ett oskyldigt inlägg på en facebook sida gör att flera personers karriärer och liv kan bli förstörda.

Huvudkaraktärerna, bland annat Jonny, Gun-Lis, Erik och Yvonne, blir nu en det av återförening. Det virala minnen från soliga sommaren 1973 gör att deras verkligheten kan förändra för alltid.

Huvudhandlingen i Från någon som vill dig illa ljudbok kretsar runt mobbning och hämnd. Boken förklarar vilka som känslor har både de mobbade och mobbare. Man kan klart säga att Från någon som vill dig illa visar att det aldrig är för sent att hämnas.

Deckaren Från någon som vill dig illa är inte bara engagerande men skrämmande på flera olika nivåer. Man kan bli överraskad hur brutal kan man vara trots att inte en enda blodsdroppe spillas.

Karin Alfredsson har skapat en vacker balans mellan detaljerade beskrivningar och spännande vändningar i handlingen. Från någon som vill dig illa ljudbok har allt man kan förvänta sig av en toppklass deckare som den i själva verket är.

I Från någon som vill dig illa kommer man hitta allt från spänning, starka känslor, flera hemligheter, fantastiska, karismatiska karaktärer och snabb action. Eftersom Från någon som vill dig illa kommer inte att ha fortsättning har Karin faktiskt sett till att inte bara skapa den underbara, mystiska stämning som får en att lyssna vidare, men också svarar på alla frågor som man kunde ha fått.

Om författaren: Karin Alfredsson

Karin Alfredsson föddes den 9 juni 1953 i Lycksele och är en svensk författare och journalist. I flera år arbetade hon för Aftonbladet. Under sin karriärs gång fick hon arbeta som chefredaktör, chef för Sveriges televisions morgonprogram och flera olika viktiga ställningar.

Hennes författarkarriär började 1979 när hon släppte en av de finaste böcker i sin karriär, Den man älskar agar man? Denna bok har påbörjat en rad fantastiska verk. Mellan 1979 och 2022 publicerade Karin över 22 böcker varav Från någon som vill dig illa är den senaste. Några av de viktigaste verk som kom ur hennes penna är Skrik tyst så inte grannarna hör, Sista färjan från Ystad och En rysk gentleman.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk