reklamlänk

Från Djursholm till Hornstull Ljudbok

4/5

Författare: Ingela Sand

ljudbok

Introduktion

Från Djursholm till Hornstull är en vacker och på samma tid spännande feelgood roman. Ingela Sand delar av sig med den första boken i Gunhilde serien. Berättelsen är precis 333 sidor lång som överföras till nästan elva timmar av ljudbok. Utan tvekan är denna ljudbok värt att rekommendera.

Den svenska ljudbok version av Från Djursholm till Hornstull är uppläst av ingen annan än Anja Lundqvist. I Från Djursholm till Hornstull ljudbok kan vi erfara tillsammans med Gunhilde som är huvudkaraktären massa svåra och vackra momenten. Hon hamnar i en riktigt svår situation som måste på något sätt lösas. Det underbara sättet som författaren valde gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Från Djursholm till Hornstull: Handling

Boken Från Djursholm till Hornstull kretsar runt en ovanligt svårt och komplicerat problem som huvudkaraktären i Från Djursholm till Hornstull. Gunhilde som huvudkaraktären av Från Djursholm till Hornstull ljudbok gratis heter har nämligen varit tvungen att flytta från Djursholm till Södermalm på grund av äktenskapsförord som hon skrev under för flera år sedan. Hennes liv verkar vara i dess värsta och hon vet inte precis vad hon ska göra näst för att bli lycklig igen.

Vi får erfara en delvis sorglig historia av en kvinna som för över fyrtio år av sitt liv har varit en hustru levande i lyx i titelns Djursholm. Allt slutas när hennes dåvarande man visar hennes papper som hon skrev under när de två var unga och förälskade i varandra. Trots att hon glömde om hela saken har hon blivit påmind så snart han bestämde lämna henne.

Hon blir kastad ut från sitt hem och liv som verkade på något sätt perfekt. Hon behöver lära sig leva på nytt utan massa pengar med bara sin lön. Så snart hon börjar vara helt oberoende och är övertygad att hon inte behöver någon man i sitt liv för att vara lycklig kommer ödet att ändra hennes planer.

Gunhilde lär känna en man som gör att hon känner fjärilar i magen som i sina unga dagar. Tyvärr är det inte så lätt för henne att erkänna denna fakta. Kommer hon att lyckas ordna sitt liv efter den svåra upplevelsen som hennes föregående man införde? Hur svårt är det att få lita på en annan man efter den första betraktade henne på det sättet? Vi får veta i Från Djursholm till Hornstull ljudbok gratis.

Om författaren: Ingela Sand

Ingela Sand är en relativt ny, svensk författare. Hon debuterade med boken Från Djursholm till Hornstull år 2021 som snabbt har blivit en stor succe. Hennes beundrare ser fram emot bokens fortsättning eller andra, ensamstående böcker som ska komma ut hennes penna.

Författarens stil och talang är svåra att beskriva. Hon kan på ett magiskt sätt balansera de viktigaste faktorer i Från Djursholm till Hornstull ljudbok. Mängden beskrivningar, action, känslor och karaktärer verkar ligga på det perfekta nivån. Allt det kryddas till med en oförglömlig cliffhangern som byggs genom den fantastiska romanen.

Om man gillar goda feelgood romaner och debuterande författare är Ingelas Från Djursholm till Hornstull ljudbok ett självklart förslag.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk