reklamlänk

Förföljda Ljudbok

4.1/5

Författare: Lotta Luxenburg

ljudbok

Introduktion

Förföljda är den tredje och en av de mest framgångsrika böcker i serien om Nick Johansson och Klara Pil. Författaren som står bakom Förföljda ljudbok gratis är Lotta Luxenburg. Ljudboken kompletteras med uppläsning av Maria Lyckow som delar av med sin röst för hela ljudbokserien.

Själva ljudboken är ganska kort då den är bara 6 timmar lång. Det är dock bara en fördel då Förföljda ljudbok är fullspäckad med intressanta plotvridningar, finaste, djupa karaktärer och snabb action som är helt beroendeframkallande.

Trots att Förföljda ljudbok är den tredje boken i serien är den utan tvekan lika eller mer underhållande som de föregående delarna. Ljudboken Förföljda är spännande från början till slut.

Förföljda: Handling

Lotta Luxenburg i Förföljda ljudbok har sett till att boken ska vara fullspäckad med action. Hon vet precis vad som krävs av en god deckare och levererar det från första till sista minut. Det mest attraktiva är att hon inte slösar tid på onödvändiga inledningar medan man redan känner till karaktärer. Författaren antar att man kommer ihåg med vissa detaljer från förra böcker som gör det väldigt underhållande att lyssna på serien i sträck.

Förföljda ljudbok gratis är utan tvekan ett framstående exempel på en fantastisk deckare. Karaktärerna i boken är väldigt autentiska och beter sig naturligt. Hela handlingen håller sig ihop som får lyssnare att vilja följa den till själva slutet. Dessutom cliffhanger som byggs genom boken är så oförusägbar att när allt kommer fram sitter man och lyssnar med vidöppna ögon.

Den här huvudhandlingen börjar med att Nick Johansson och hans sambo, Sussi har problem i sitt förhållande. De håller nämligen att separera. Tyvärr mitt under flytten blir Sussi mördat och dör i Nicks armar. Det får Nick att vara helt förkrossad men han kommer inte lämna saken olöst. Han mobiliserar sig för att finna ut vem som står bakom mordet.

Naturligtvis Klara Pil kommer att hjälpa Nick med utredningen trots att hon själv har några problem efter sjukdom. Till slut lyckas hon att sätta sitt egna mående åt sidan och fokusera på vad som är viktigast just nu. Mördaren verkar dock inte vara rädd för dem. Snart är de satte i livsfara.

Vem som blir det nästa offer? Vem är mördaren och varför valde hen just Sussi? Kommer de att lyckas fånga personen innan den nästa personen blir mördad? Dessa och flera intressanta frågor kommer att besvaras i Förföljda ljudbok gratis.

Om författaren: Lotta Luxenburg

Lotta Luxenburg är en svensk författare. Hon är mest känd tack vare sin underbara serie om Nick Johansson och Klara Pil. Hittills har hon publicerat fyra deckare, Försvunnen, Spårlöst, Förföljda och Jagad. Alla av hennes verk blir stora succeer och sålts i många tusentals exemplar. Lottas böcker har hittills sålts i 200 000 tusen exemplar och antalet stadigt ökar månad för månad.

Författarens böcker karakteriserar sig med stort tempo, fina beskrivningar och handlingen som håller sig ihop hela vägen ut. Hon lägger stor vikt på detaljer som är lätt att se i Förföljda som inte har några hål i handlingen. Alla dessa egenskaper får hennes böcker att vara väldigt underhållande. Det i sin tur resulterar i att de uppskattas av stadigt flera lyssnare runt hela världen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk