reklamlänk

Förbjuden kärlek Ljudbok

4.1/5

Författare: Pernilla Karlsson & Mikael Hallström

ljudbok

Introduktion

Förbjuden kärlek är en utmärkt berättelse skriven av författarparet Pernilla Karlsson och Mikael Hallström. Boken var publicerad 2021 med hjälp av Bazar Förlag.

Boken handlar huvudsakligen som själva titeln pekar på kärlek. De två huvudkaraktärerna i Förbjuden kärlek heter Mikael och Ranja. De föll i ögonen på varandra från det första ögonblicket, men deras kärlek var inte tillåten.

Mikael och Pernilla berättar en vacker historia om två tonåringar som behöver slåss mot fördomar, tradition och övertygelser för att kunna vara tillsammans. Berättelsen som presenteras i Förbjuden kärlek ljudbok är inget mindre än chockerande. Med massa fantastiska beskrivningar, jämförelser och röriga bilder börjar man ifrågasätta de mest grundläggande regler som man följer som samhälle.

Förbjuden kärlek: Handling

Förbjuden kärlek berättar en romantisk historia mellan två personer som inte borde vara ihop enligt traditioner och regler som gäller i deras kulturer. Dock orsakade något att de blev förälskade vid första ögonkastet och det ledde till en otrolig svårt situation.

De huvudkaraktärerna i boken heter Mikael och Ranja. Det var bland annat Ranjas muslimska ursprung som avgjorde att de två inte borde vara ihop. I över sju år var du tvungna att gömma en av de vackraste känslor som man kan ha bara för att de två var skräckte av vad som skulle hända om Ranjas hade fått veta om att hon de två.

Ljudboken Förbjuden kärlek visar att ibland det är kärlek som vinner trots alla svårigheter och motgångar. Dessutom är Förbjuden kärlek ljudbok otroligt lärorik och ögonöppnande därför att den på många sätt och vis förklarar hur illa det är att förbjuda kärlek på grund av kulturella eller traditionella skäl.

Det tråkigaste och sorgligaste i berättelsen är att till slut orsakade hela situationen att Mikael behövde ta beslut mot sina egna idealen och åsikter bara för att kunna nå förståelse av Ranjas familj. Den delen borde man fokusera sig på och sätta sig i Mikaels skor för att förstå hur svår beslut det kunde vara för honom.

Med enkla ord Förbjuden kärlek ljudbok gratis kan rekommenderas för alla som skulle vilja se på världen från en lite annorlunda perspektiv. Om man inte vet hur muslimska traditioner fungerar och vilka regler som de följer, borde man utan tvekan få lyssna på Förbjuden kärlek. Det är en vacker blandning av en lärorik biografi och en romantisk berättelse konstruerad på så sätt att den inte borde missas.

Om författaren: Pernilla Karlsson och Mikael Hallström

Mikael Hallström föddes i Varberg 1987. Han är en inte bara författare, men också musiker och Youtube stjärna. På sin kanal Cluee News har han samlat över 230000 och publicerar intressanta nyheter nästan varje dag.

Innan han publicerade Förbjuden kärlek ljudbok gratis har han släppt fem jättepopulära singlar varav Lamborghini ft. Von Anka slår popularitets rekorder. Förutom de singlarna har han också släppt två musikalbum, Ur dagboken och Hollywood Look.

Pernilla Karlsson är en framgångsrik skribent baserad i Göteborg. Med sin förra erfarenhet i skrivande har hon och Mikael skrivit Förbjuden kärlek där hon har skrivit ner, strukturerat och berättat Mikaels historia.

Förbjuden kärlek är författarparets första bok tillsammans som får massa goda recensioner tack vare den ovanliga och vackra kärlekshistorien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk