reklamlänk

Flickan i Stenparken Ljudbok

4/5

Författare: Nilla Kjellsdotter

ljudbok

Introduktion

Flickan i Stenparken är en engagerande och spännande deckare och fortsättning på serien Morden i Österbotten. Författaren bakom Flickan i Stenparken är ingen annan än Nilla Kjellsdotter. Den fina Flickan i Stenparken ljudbok gratis är bara 9 och halv timme lång som gör att man kan till och med sträcklyssna på den.

Uppläsaren i Flickan i Stenparken ljudbok gratis är Mirja Turestedt som man får känna igen från sådana ljudböcker som den första boken i serien Morden i Österbotten eller sådana stora verk som Vingar av silver och Gå in fängelse. Hennes utmärkta röst passar perfekt till Flickan i Stenparken ljudbok och gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Flickan i Stenparken: Handling

Flickan i Stenparken berättar en intrigerande historia av en tonårsflicka som hittas halvt ihjälfrusen. Det verkar att hon inte kan prata och ingen vet var hon kommer ifrån. Den mysteriösa fall av identitetslösa flickan blir ännu mer konstigare när det kommer fram att ingen letar efter henne. Hon verkar bara ha dykt upp helt enkelt.

Snart efter det får vi följa Mija Wadö, kriminalpolisen som får ett mordfall att utreda. Det här svåra fallet handlar om ihjälslagen David Heselius. Hans kropp hittades hans lyxiga villan, men det finns inga ledtrådar eller spår som hon skulle kunna börja med.

Naturligtvis börjar Mija söka motiven hos de närmaste och de problem som offret hade nyligen. Enligt Flickan i Stenparken ljudbok motiven hittas när det kommer fram att hans företag stod i ett fint tillstånd under de senaste månader eftersom de var nära att göra ett stort genombrott i forskningen.

I Flickan i Stenparken ljudbok får vi se hur Mija behöver balansera mellan sina privata problem och den professionella livet. Tyvärr ju längre i utredningen desto mer börjar fallet närma sig henne och hennes familj. Några frågor låter henne inte söva.

Klarar Mija finna ut vem som står bakom det dramatiska mordet på David Heselius? Vad har Davis företag att göra med mordet? Kommer Flickan i Stenparken förklara vem som är den identitetslösa flickan som hittades intill landsvägen? Och vad är det som ska få utredningen att blanda med hennes privatliv? Svar på alla ovanstående frågor och flera intressanta händelser kan man hitta i Flickan i Stenparken.

Om författaren: Nilla Kjellsdotter

Nilla Kjellsdotter är en av de mest framgångsrika deckar stjärnor i den senaste tiden. Hennes stil, talang och utmärkt flyt i texten får lyssnarna av hennes ljudböcker att lyssna händelserna med vidöppna ögon.

Tycker man om fantastiska deckare är utan tvekan Nillas Flickan i Stenparken ett underbart förslag. Såklart är det bättre att börja med den första boken i serien Morden i Österbotten, I rättvisans blod, men Nilla ser till att inleda huvudkaraktärerna och händelser så bra som det är möjligt.

Hennes verk karakteriseras med djupa beskrivningar och snabb action. Hon klarar att skapa perfekta cliffhangers som får lyssnarna att glömma om verkligheten. Flickan i Stenparken kan vara det perfekta exemplet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk