reklamlänk

Flickan från Bagarmossen Ljudbok

4.1/5

Författare: Helen Bjurberg & Sanna Lindquist

ljudbok

Introduktion

Flickan från Bagarmossen – En sann berättelse om missbruk, våld och prostitution är en sorgligt berättelse skriven av Helen Bjurberg och Sanna Lindquist. Den är en otroligt stark biografi där författarna delar av sig med en gripande historia om problem som ingen hade velat gå igenom.

I Flickan från Bagarmossen ljudbok kan vi lyssna om problem som skulle kunna likaväl vara en fiction. Tyvärr är det inte fallet och denna sanna berättelse om missbruk och våld ägde rum på riktigt.

Uppläsaren i Flickan från Bagarmossen ljudbok är Åsa Persson vems röst understryker de hårda, sorgliga handlingar. Hon tillsammans med författarna gör att man kan med enkla ord ändra perspektiv på livet.

Flickan från Bagarmossen: Handling

Flickan från Bagarmossen är en fantastisk, men sorglig berättelse från en kvinna som vågade berätta om saker som hon hade gått igenom som en liten flicka. I sin Flickan från Bagarmossen berättar Helen Bjurberg och Sanna Lindquist om missbruk, prostitution och våld.

Det som presenteras i Flickan från Bagarmossen är inte bara upprörande, men gör att man inte kan tro egna öron. De drastiska bilder och handlingar som författarna skildrar framför våra ögon gör att man ifrågasätter verkligheten. Efter att man har lyssnat klart på de som Flickan från Bagarmossen har att berätta hade man velat se till att sådana saker aldrig skulle upprepas.

Varenda historia som handlar om sådana stora problem som Flickan från Bagarmossen ljudbok gratis bär många svåra känslor. Såklart finns det inte flera människor som vågar att dela av sig med sina minnen, tänka om det förflutna flera gånger om och beskriva sina upplevelser med de minsta detaljerna.

Lyckligtvis finns det några som vågar göra det. Inte för att bli populär, men för att lära människor hur man ska agera på sådana situationer. Det är just det som är målet med Flickan från Bagarmossen ljudbok. Författarna vill att ingen mer ska uppleva sådana saker som Helen och Sanna beskriver i Flickan från Bagarmossen ljudbok gratis.

Huvudmålet är att se till att historien inte ska upprepa sig oavsett om det gäller författarnas nära och kära eller helt främmande barn. De som jobbar med barn ska få se hur hela problem av missbruk och prostitution ser ut för att kunna agera ordentligt. Med enkla ord de som behöver hjälp ska kunna få den oavsett vem som gör det onda.

Om författaren: Helen Bjurberg och Sanna Lindquist

Författarparet bakom Flickan ur Bagarmossen är Helen Bjurberg och Sanna Lindquist. Helen Bjurberg är den som skrev ner alla minnen som Sanna hade och hade sett till att ordna dem ordentligt. Man kan tycka om den fantastiska stilen som Helen har trots otroligt allvarliga ämnet som diskuteras i Flickan från Bagarmossen.

Det viktiga är att man ser samarbete av Sanna och Helen på det första ögonkastet. Historien inte bara håller sig ihop hela vägen ut men man kan märka att själv de minsta detaljer passar till helhet. Flickan från Bagarmossen är en sorglig blandning av olika bakgrunden som vill dela av sig med en viktig historia.

Helen Bjurberg föddes 1972 och har i flera år arbetat som journalist för de största svenska tidningar och magasiner. En av hennes största projekt är bloggen Retromania.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk