reklamlänk

Fjällmordet Ljudbok

3.6/5

Författare: Karin Färnlöf Clarin

ljudbok

Introduktion

Fjällmordet skriven av Karin Färnlöf Clarin är en spännande deckare och den första boken i serien Gällivaremorden som hittills består av Fjällmordet och dess fortsättning, Släckta liv.

Det utmärkta Fjällmordet ljudbok gratis är bara nio och halv timme lång men det gör att helhet är väldigt koncis. Man kommer inte stöta på onödiga beskrivningar eller långa, tråkiga interaktioner mellan karaktärer. Med enkla ord allt som finns i Fjällmordet ljudbok är det som gör att man älskar kriminalromaner.

Uppläsaren i Fjällmordet ljudbok gratis är Maria Lyckow som man säkert känner igen om man tycker om att lyssna på de svenska deckare och flera olika ljudböcker. Hennes röst är en del av en rad fantastiska ljudböcker som Lorinas bokm Elden ska falna, Natten Tullah Murray försvann eller Mannen som lekte med dockor.

Fjällmordet: Handling

I Fjällmordet tar oss Karin Färnlöf Clarin på en magisk resa i en spännande utredning. Aktionen i Fjällmordet börjar mer eller mindre sedan själva början. Efter bara en kort inledning får vi hoppa mi i huvudhandlingen som är väldigt fascinerande.

Trots att inledningen är relativt kort betyder det inte att man inte får tillräckligt mycket tid för att lära känna den huvudkaraktären. Tvärtom, Karin gör det så smidigt att hon blandar handlingen i Fjällmordet med inledningen och berättar alla de viktigaste information om Markus, Sven och Stina som ska utreda fallet.

Huvudhandlingen i Fjällmordet ljudbok kretsar runt dödsfall vid fjällstuga i Gällivaretrakten. Allt pekar på att den döde, före detta vd på det lokala gruvbolaget avkom av naturliga orsaker. Det finns inga ledtrådar som skulle peka åt något annat håll om inte ett annat märkligt död av en av företagets ledare.

Allt det påbörjar en spännande utredning som får Markus, och hans chef Sven engagera ännu flera resurser för att ta hand om fallet ordentligt. Samtidigt får vi följa Markus och se hur han kämpar med sitt privatliv. Han och hennes flickvän genomgår en kris på grund av distans i deras förhållande.

Klarar Markus att komma överens med flickvännen och rädda sitt förhållande? Vad är det som gör att någon jagar på ledningen av det lokala gruvbolaget? Och vem som egentligen mördade de personer? Svaren och ännu flera intressant vändningar i handlingen finns i Fjällmordet ljudbok. Den är fullspäckad av djupa beskrivningar som gör att man kan lyssna på Fjällmordet flera gånger om och trivas med lyssnandet när man avslöjar flera fakta.

Om författaren: Karin Färnlöf Clarin

Karin Färnlöf Clarin är en relativt ny författare från Kungsbacka. Hon har i flera år arbetat som chef, konsult och projektledare. År 2019 bestämde hon att satsa på skrivandet. Den utmärkta debuten, Fjällmordet, släpptes 2021. Bara några månader senare släppte Karin uppföljaren av Fjällmordet, Släckta liv.

Hennes ovanliga, beroendeframkallande skrivstil och fantastiska ideer gör att man inte kan ta sig ifrån hennes berättelser. Hon kan på ett utmärkt sätt snabba på action för att sedan sakta ner den när tiden kommer. Man har en känsla att Karin kan manipulera våra tankar på ett så smidigt sätt att man vill bara låta henne fortsätta. Den enda frågan som kvarstår när man är klar med lyssnandet är när som kommer uppföljaren att släppas.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk