reklamlänk

Fångad Ljudbok

4/5

Författare: Lotta Luxenburg

ljudbok

Introduktion

Fångad skriven av Lotta Luxenburg är en otroligt intrigerande deckare. Serien består av fyra böcker och Fångad ljudbok gratis är den näst delen i serien. Inte ofta får man stöta på en lika fantastisk deckare.

Uppläsare i Fångad är Maria Lyckow som man kan känna igen från tidigare böcker i serien om Nick Johansson och Klara Pil sådana som Jagad, Förföljda eller Försvunnen.

I Fångad ljudbok visade Lotta Luxenburg att hennes talang inte bara gör serien till otroligt engagerande men också att hennes böcker blir bättre och bättre. Så fort man börjar lyssna på ljudboken kan man inte ta sig ifrån den tills man är klar.

Fångad: Handling

Fångad överraskar med massa action från själva början. Vi bli kastade mitt i handlingen där vi ser att kidnapparna krävde att betala lösensumman för tjugotjuårige Martin. Det är hans liv som står på spel. Det värsta är att ingen vet vem som kidnapparna är eller varför hade de kidnappat just Martin. Värre är att om polisen ska blanda sig in i utredningen kommer Martin mista livet.

Peder Albrektsson, miljardären och fastighetsmagnaten har dock sina egna ledtrådar. Han hör av sig i hemlighet till kriminalkommissarie Nick Johansson och Klara Pil som ska ta hand om saken vidare. Nick snart hittar på en plan som ska köpa de lite mer tid.

Det kan vara den svåraste utredning som Nick och Klara har haft hittills. De har nästan inga ledtrådar, de får inte prata med vittnen eller inte ens ställa de enklaste frågor. Allt omkring verkar hemligt som gör att fallet är nästan fast. Det är dock deras erfarenhet och ideer som gör de hittar på några intressanta ideer.

Tiden rinner ut och situationen blir mer och mer allvarlig. Det känns att de har knutna händerna. Lyckligtvis kidnapparna gör några fel som gör det lite lättare att dra några slutsatser och förstå vem som egentligen står bakom kidnapping.

Kommer de att hinna att hitta Martin innan kidnapparna finner ut att polisen blev inblandade? Vilka som hemligheter som gömmer den mystiska Peder Albrektsson? Vad är det som egentligen orsakade denna situation? Dessa och flera intressanta frågor kommer att besvaras i Fångad ljudbok gratis. Vänta inte och få lyssna på den femte boken i serien om Nick Johansson och Klara Pil.

Om författaren: Lotta Luxenburg

Lotta Luxenburg är en väldigt erfaren författare. Hon har i sin bibliografi sådana fantastiska böcker som Försvunnen, Spårlöst, Förföljda eller Jagad. Nu är hon ute med den nya boken i serien, Fångad.

Hon har fått mycket uppmärksamhet av kritiker världens runt. Allt det gör att hennes popularitet ökar väldigt fort. Hittills har hon såld över 200 tusen exemplar av sina böcker. Det mest intressanta är att hennes böcker får särskilt stor uppmärksamhet hos ljudboklyssnare.

Just nu bor Lotta i Stockholm trots att hon ursprungligen kommer från Sundsvall. Hon arbetar på den nästa episoden i sin populära serien om Nick Johansson och Klara Pil. Det kan dock vara väldigt ansträngande då boken Fångad är ett riktigt mästerverk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk