reklamlänk

Fallvind Ljudbok

4.1/5

Författare: Maria Adolfsson

ljudbok

Introduktion

Fallvind skriven av Maria Adolfsson är en enastående deckare fullspäckad med snabba vändningar, karismatiska karaktärer och cliffhanger som gör att man inte kan tro sina egna öron.

Den här delen, Fallvind, är den femte boken i serien som gör att Maria inte slösar särskilt mycket tid för inledningen. Istället får vi hoppa direkt in action som varar i nästan tolv timmar. Den imponerande längden av Fallvind ljudbok gratis är dock inte något störande. Tvärtom, man får njuta av lyssnandet och flera påstår att de fick sträcklyssna Fallvind ljudbok.

Uppläsaren i Fallvind ljudbok gratis är Angela Kovács som fick också uppläsa alla de tidigare böckerna i serien Doggerland som Fallvind tillhör. Utan tvekan är hennes röst en stor fördel av Fallvind ljudbok.

Fallvind: Handling

Fallvind som är den femte ljudboken i serien Doggerland är en riktig bladvändare. Det är många som tyckte särskilt mycket om de två föregående böckerna i serien, Spring eller dö och Mellan djävulen och havet, men med Fallvind bevisar Maria att hon vet precis vad som hennes läsare väntar på i hennes verk.

Den är absolut fantastisk berättelse fullspäckad med så många detaljer och på samma tid balans mellan action och beskrivningar att det är svårt att ta sig ifrån lyssnandet. Denna nästan tolv timmar långa ljudbok klarar att fånga lyssnarna på flera timmar och få dem att glömma om verkligheten.

Handlingarna i Fallvind är starkt baserat på händelserna från de föregående böcker. Såklart huvudhandlingen har inte särskilt mycket att göra med Spring eller dö, men det är viktigt att veta vad som hände i den fjärde boken i serien. Därför rekommenderas det att få lyssna på de föregående böcker i serien innan man hoppar i Fallvind ljudbok.

Huvudhandlingen i Fallvind kretsar runt två döda ungdomar som hittas i Dunker. Karen Eiken Hornby som är huvudkaraktären i serien får i uppdrag att utreda de konstiga dödsfall och hitta spår som skulle peka åt det rätta riktning. Hon får hjälp av Astrid Nielsen som har några privata problem. De problemen gör att Karen inte är särskilt nöjd med att samarbeta med henne på den svåra utredningen.

Kommer de att hitta koppling mellan de två dödsfallen? Är det möjligt att mördaren ska slå till igen? Och vad är det som ska göra att de två kvinnorna kommer att hamna i livsfara? Svaren finns i den magiska Fallvind.

Om författaren: Maria Adolfsson

Maria Adolfsson föddes den 27 juni 1958 i Stockholm och är en av de finaste och mest kända svenska författare av kriminalromaner. Hon har några fantastiska bästsäljare i sin bibliografi och arbetar hårt för att lägga till några ytterligare.

Hennes författarkarriär påbörjade 2008 med boken -alla för en. Efter den hade hon slutat skriva på nästan tio år men lyckligtvis återkom hon med boken Felsteg som i sin tur påbörjade den enormt populära serien Doggerland som Fallvind tillhör till.

Böckerna som kommer ur Marias penna ofta översättas till olika språk och helt enkelt älskas ute i världen. Hittills har serien Doggerland översatts till över 16 språk och antalet kommer att öka.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk