reklamlänk

Fädernas missgärningar Ljudbok

4.3/5

Författare: Åsa Larsson

ljudbok

Introduktion

Fädernas missgärningar är den sjätte och sista delen i en jättepopulär och framgångsrik serie om Rebecka Martinsson. Författaren av Fädernas missgärningar ljudbok är själva Åsa Larsson, den berömde deckarsstjärna. Åsa bestämde att spela in sitt röst och är också uppläsare i Fädernas missgärningar ljudbok gratis som gör den till en väldigt spännande lyssning.

Nu efter flera år har Åsa Larsson kommit fram till den sista boken i deckarserie uppskattad i hela världen. Huvudhandlingen i boken får lyssnare att ha rysningar och cliffhangern som Åsa bygger genom boken är förmodligen den bästa i hela serien. Det är ett rent nöje att få lyssna på Fädernas missgärningar ljudbok gratis och säga farväl till den bästa utredaren i Larssons universum.

Fädernas missgärningar: Handling

Den sista boken i Larssons serie, Fädernas missgärningar är utan tvekan en av de bästa i hela serien. Deckaren är fullspäckad med spänning, rörande plotvridningar, livliga beskrivningar och den bästa, oförväntad cliffhanger. Det att få lyssna på Fädernas missgärningar är ett nöje som inte går att missa.

Huvudhandlingen i Fädernas missgärningar ljudbok börjar ganska snabbt eftersom Åsa antar såklart att lyssnare av denna deckare vet precis vem som Rebecka Martinsson är och hon slösar ingen tid på inledningen. Lyssnare får dock lite uppdateringar om vad som hände mellan böckerna, men snart därefter kastas man mitt i action. Allt det gör boken till själv mer beroendeframkallande och ett riktigt mästerverk.

Hela handlingen kretsar runt en väldigt viktig utredning som hon lovade slutföra. För att inte avslöja för många smakliga detaljer kan man bara säga att mordet var preskriberat. Rebecka får i uppdrag att hitta svar på vad som egentligen orsakade mordet och vem som står bakom fallet.

Utredningen i den sista boken om Rebecka är ett helt fantastiskt mästerverk. Tack vare detaljerade beskrivningar kan man känna sig som om man följde utredaren överallt.

I Fädernas missgärningar ljudbok ska vi få kasta ett öga på mörkaste hemligheter i Martinssons familj. Det blir massa svåra val att fatta och så djupa och fina problem att lösa att man ska lyssna på ljudboken med vidöppna ögon.

Inte ofta får man stöta på lika engagerande och utmärkt avslutning på en god serie. Åsa Larsson levererade en deckare som kunde likaväl bli den bästa boken i serien om de andra inte var så goda. Hon får vara stolt över sitt arbete då boken kommer att glädja även de största kritikerna.

Om författaren: Åsa Larsson

Åsa Larsson eller egentligen Åsa Elena Larsson är en av de mest kända svenska författare. Hon föddes den 28 juni i Uppsala. I sin bibliografi har hon över 20 böcker. Hennes favoritgenre är utan tvekan deckare, men hennes Noveller och ensamstående böcker är också framgångsrika verk. Till exempel en av Åsas första böcker, Solstorm filmatiserades 2007.

Larsson har fått flera priser och utmärkelser för sitt arbete. Några av de viktigaste är Bästa svenska kriminalroman 2004, Årets författare 2006 och Hedersledamot vid Norrlands nation 2015.

Nu är hon tillbaka med en avslutning på sin otroligt populära serien om Rebecka Martinsson, Fädernas missgärningar. Ännu en gång bevisade Åsa att hennes talang och skrivstil får lyssnare att älska hennes deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk