reklamlänk

Eufori Ljudbok

4/5

Författare: Elin Cullhed

ljudbok

Introduktion

Eufori : En roman om Sylvia Plath är en förvånande och vacker roman skriven av Elin Cullhed. För detta fantastiska verk har Elin till och tilldelats Augustpriset 2021 i den skönlitterära klassen. Uppläsaren i Eufori ljudbok gratis är ingen annan än Lena Cullhed vems röst kompletterar boken på ett fantastiskt sätt.

I Eufori får vi lära känna Sylvia Plath som är en enastående personlighet. Hon reflekterar i mindre eller större sätt flera problem som man kan stöta på dagligen, men Elin har sett till att krydda till berättelsen med flera intressanta plotvridningar. Så snart man börjar lyssna på Eufori ljudbok är det svårt att ta sig ifrån denna beroendeframkallande ljudbok.

Eufori: Handling

Berättelsen om Sylvia Plath kretsar runt en fantasi som hon har i sitt sista år av livet. Boken är väldigt fängslande, är fullspäckad med intressanta beskrivningar och tankar som författaren delar av sig via huvudkaraktären. Det magiska sättet som författaren förnärmar lyssnare till Sylvia, alla vändningar i handlingen samt det fina språket gör boken till en av de bästa romanerna i världen.

Redan efter de första minuter av Eufori ljudbok gratis kan man lätt märka att detta verk är helt annorlunda, för att inte säga utestående. Författarens talang att beskriva känslor, handlingar och saker är med enkla ord helt gripande. Man kan lätt föreställa sig saker som man lyssnar om och glömmer om verkligheten.

Boken kretsar runt flera viktiga ämnen som Sylvia Plath och hennes liv. Hon berättar om sitt liv och visar hur det skulle kunna ha varit om hon vågade leva det lite annorlunda. Det man kan verkligen uppskatta är att Sylvia Plath som boken betraktar om var en riktig person. Tack vare detta kan man förstå hur hon var som person, förstå hennes dikt lite bättre eller helt enkelt fördjupa sig i historien mer än vanligt.

Trots att det verkar att Eufori ljudbok inte ska ha mycket action, är det tvärt om. Under över tio timmar av denna ljudbok är det svårt att hitta en enda uttråkande stund. Eufori ljudbok är extremt engagerade och gör att man väntar på fortsättningen hela tiden. Elin Cullhed har levererat en utmärkt roman som gör att man kan ändra perspektiv på livet.

Vill du finna ut vad är det Sylvia Plath tänkte om i sitt sista år av livet? Vad är det hon hade gjort annorlunda eller skulle helst ändra? Svaren finns i Eufori : En roman om Sylvia Plath.

Om författaren: Elin Cullhed

Elin Cullhed är en svensk författare föddes 1983 i Uppsala. Hon har i flera år arbetat som lärare och kulturjournalist för att sedan bli författare. Hennes författarkarriär påbörjades ganska nyligen med boken Gudarna som publicerades år 2016. Det har tagit henne över fem år för att skriva klar en ny roman, Eufori.

Författarens verk och insats i litteratur har flera gånger belönats med viktiga priser i den litterära världen. Bland annat har hon fått Föreningen Arbetarskrivares litterära pris 2015. För boken Eufori har Elin tilldelats Augustpriset 2021.

Den fantastiska stilen och utmärkta talang som Elin har gör att hennes roman snabbt får större och större popularitet. Nu är det bara att vänta på nästa fantastiska verk ur Elins penna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk