reklamlänk

Ett rum hos Daisy Ljudbok

3.9/5

Författare: Jill Mansell

ljudbok

Introduktion

Ett rum hos Daisy skriven av Jill Mansell är en ovanlig historia av Daisy MacLean och hennes far, Hector. Tillsammans driver de ett hotell. Förutom det har de jätteintressant och komplicerat liv som gör att man aldrig är uttråkad i deras sällskap.

Boken har publicerats 2021 av Nona Bokförlaget och översatts till svenska av Lisbeth Andersson. Svenska ljudboksuppläsare är Gunilla Leining vems röst är perfekt anpassad till Ett rum hos Daisy ljudbok gratis.

Så snart man börjar vänja sig till Daisy och hennes excentrisk far går det inte att hoppa över ljudboken. Man stödjer på en rad oväntade händelser och man vill veta vad som händer efteråt i resultat av handlingarna.

Ett rum hos Daisy: Handling

Huvudhandlingen i Ett rum hos Daisy kretsar runt huvudkaraktärerna Daisy, hennes far och vänner på den engelska landsbygden.

Ett rum hos Daisy håller lyssnaren i spänning redan från de första sidorna. Den är engagerande på flera olika nivåer. Man får lära känna intressanta, äkta karaktärer och några gripande fakta bakom dem. Det gör att man känner sig behagligt i deras sällskap och vill veta vad som kommer hända varenda nästa minut.

Så fort vi anländer i hotellet på landsbygden kommer vi få veta att huvudkaraktärens bästa vänner planerar att fira sitt bröllop just i hennes hotell. Det hade inte varit något konstigt om hon inte visste att Tara måste man passa på. Oavsett var hon är, det är alltid något problem som kommer med.

Trots att väninnan lovar att hon inte ska orsaka några trassel, ser vi att Daisy är väldigt oroligt från själva början. Det är då en rad oväntade händelser sätts igång.

Hela berättelsen kryddas till med att på samma tid ser vi hur Daisy kämpar med sina känslor. Hennes man omkom i en olycka för ett tag sedan. Dock dyker det upp många män som av en eller annan anledning är intressanta för henne. Huvudsakligen är det Dev Tyzack, Josh och Hector som hon ser på hotellet alltför ofta.

I Ett rum hos Daisy ljudbok kan man lätt se författarens talang för att skapa lätta, gripande historier som gör att man inte vill lämna sina fiktiva vänner. Det är en härlig berättelse fullspäckad med vackra känslor och fantastiska, beskrivningar som underlättar fördjupning i handlingen. Om man gillar romantiska romaner, då är Ett rum hos Daisy ljudbok gratisett perfekt förslag.

Om författaren: Jim Mansell

Jim Mansell är en britiskk författare till romantiska komedier med över 30 sålda exemplar runt världen. Hennes debutroman var Fast Friends som hon släppte 1991. Sedan dess publicerar hon böcker nästan varje år med korta pauser.

I sin bibliografi har Jim samlat över 30 olika noveller varav några fick enorm popularitet. De allra mest populära är Ett rum hos Daisy, The One You Really Want, Making Your Mind Up, Three Amazing Things About You, To The Moon And Back och Take A Chance On Me.

Den sista Take A Chance On Me har till och med vunnit pris för Romantic Novelists Association’s Romantic Comedy pris med utmärkta recensioner från kritikerna i jury.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk