reklamlänk

Ett rop på hjälp Ljudbok

4.3/5

Författare: Casey Watson

ljudbok

Introduktion

Ett rop på hjälp är en skrämmande och sorglig bild på vad den lilla Sophia har erfarit i sitt liv. Författaren bakom boken är kvinna som adopterade Sophia efter hennes mammas olyckan som beskriv i Ett rop på hjälp.

I Ett rop på hjälp beskriver Casey hur har det gått till att hon fick ta hand om Sophia och vad hon vet om flickans förflutna. Ju längre i boken desto mer förstår vi om varför är hon som hon är och vad som orsakade att flickan är så aggressiv och svårt att hantera.

Trots att Casey verkar veta precis vad hon ska göra, finns det flera svåra situationer som hon och hennes familjen måste gå genom. Alla de svåra erfarenheter fick Casey att dela av med sig i Ett rop på hjälp ljudbok om vad hon hade gjort för att kunna uppnå sina mål som fostermamma.

Ett rop på hjälp: Handling

Ett rop på hjälp är en bok i serie sanna historier så alla de saker som vi får lyssna på hände på riktigt. Det gör Ett rop på hjälp ljudbok ännu mer chockerande och sorglig. Lyckligtvis Viktoria Flodström vet precis vad som krävs av uppläsaren för att leverera en riktigt underhållande ljudbok. Hon understryker de viktiga handlingar på ett så professionellt sätt att det är svårt att beskriva.

I själva början av boken får vi lära känna den tioåriga flickan Sophia. Hon och hennes kompis som fick sova över den natten vaknar på morgonen. När de går ut rummet hittar de Sophias mamma blodig nedanför trappan. Det ser ut som om hon ramlade i trappan under natten då hon är helt kall. Tjejerna visste att de ska ringa larmcentralen och de visade sig att mamman har dött.

Tyvärr fanns det ingen som skulle kunna ta hand om Sophia och socialtjänsten tog hand om henne. Det har gått nästan två år innan författare av Ett rop på hjälp ljudbok tog emot henne. Trots att Casey ville göra allt hon kunde för att hjälpa Sophia var det något i flickan som inte stämde med henne.

Oavsett vad Casey gjorde Sophia hade ingen respekt antingen för henne eller någon annan kvinna. Av någon anledning detta beteende var helt annorlunda när det handlade om män. Med enkla ord verkade som om hon inte alls ville lyssna på kvinnor. Efter en tid började Casey ifrågasätta om det var en bra ide att adoptera Sophia.

I Ett rop på hjälp ljudbok gratis kommer vi att lära känna Sophia och Casey mycket närmare. Boken ska svara på några viktiga frågor som: Vad som hände med Sophia? Vad är det som orsakade att Sophia hade mer respekt för män? Varför tänkte Casey att Sophia är ett hot för hennes familj?

Om författaren: Casey Watson

Casey Watson är en brittisk fostermamma och författare som delar av sig med sina minnen och erfarenhet. Hon är inte rädd för att berätta om konstiga eller svåra situationer som hon har gått genom. Efter flera år vill hon att andra människor ska lära sig om vilket slags arbete är det att bli en fosterförälder.

I Ett rop på hjälp berättar hon om ett fall av Sophia, en tolvårig tjej som hon tog hand om. Det var dock något i flickan som fick Casey att vara orolig om hon kan hantera henne ordentligt. Trots att hon var en ganska erfaren mamma då för tiden alla de situationer som de upplevde med Sophia och flickans förflutna gjorde att alla hennes tålamod hade testats.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk