reklamlänk

Ett bortglömt barn Ljudbok

4.6/5

Författare: Cathy Glass

ljudbok

Introduktion

Boken Ett bortglömt barn är skriven av Cathy Glass. Både e-boken och ljudboken publicerades i mars 2021 under Bokförlaget Nona. Ljudboken är uppläst av Viktoria Flodström. Ett bortglömt barn ljudbok är relativt lång jämfört med övriga böcker i genren.

Romanen Ett bortglömt barn är den nionde i serien Tragiska Barndomar. Alla delarna i serien pratar om olika barndoms tragedi. Varje bok berättar en rörande och sorglig historia om ett barn vars barndom var med enkla ord tragisk.

Lyssnare kommer att fångas av det äkta och dramatiska sättet som historien berättas på. Den får en att reflektera över livet och värden i livet. Ett bortglömt barn ljudbok gratis är ett slags verk som stannar i minnet på lyssnaren för alltid.

Ett bortglömt barn: Handling

Ett bortglömt barn är en särskilt berättelse som får fånga lyssnare i många timmar. Spännande bok som på samma tid är otroligt personlig och intressant.

Boken Ett bortglömt barn handlar om en liten Jodie som anses vara ett problembarn. Hon är en tjej som ingen han hantera. Eftersom hon är aggressiv och våldsam ingen av fem fosterfamiljen som hon hade varit med klarade att acceptera hennes beteende. Trots att vissa av de försökte riktigt hårt har hon gjort så illa saker att de hade med enkla ord blivit rädd för henne.

Det finns dock ett hopp som förmodligen kommer att hantera detta fall ordentligt. Cathy Glass är en fosterförälder med över 25 års erfarenhet. Hon blir bett om att försöka hjälpa Jodie att hitta sig själv i livet och börja samarbeta med de som vill hjälpa henne.

Trots att Cathy accepterar uppgiften inser hon ganska snabbt att det inte kommer vara ett enkelt fall. Efter bara några dagar vet hon att det kan vara den största utmaning i hennes liv. Kommer hon klara av det? Vad som kommer att hända med Jodie om Cathy ger upp? Finns det något hopp för den lilla flickan?

Så snart Cathy engagerar sig på riktigt i att rätta till Jodies beteende klarar de två att prata mer och mer. Allt det gjorde att Jodie bestämmer sig att berätta om vad som hände i det förflutna.

Det som presenteras i Ett bortglömt barn ljudbok gratis är tyvärr inte engångsgrej. Det är ett upprepande problem som Cathy Glass vill understryka. Hon är inte rädd för att prata högt om kontroversiella ämnen som inte alla känner sig behagligt med.

Om författaren: Cathy Glass

Cathy Glass är en författare och fosterförälder. Hennes verk kretsar runt barn, misshandel och ensamhet av de yngsta. I sina böcker berättar hon sorgligaste historier som hon har stött på i sin karriär genom åren.

I sin bibliografi har hon över 16 böcker som fokuserar på barnuppfostran och viktiga frågor om barn. De berättelserna är fullspäckade med äkta tragedier som barn och hela familjer har gått igenom. Författaren understryker hur hemsk och tragisk livet kan vara ibland samt visar hur viktigt det är att hjälpa barn att hitta sin egen väg till lycka.

Tack vare sin erfarenhet och har hon klarat att skapa stora, äkta relationer med sina fosterbarn samt givit dem ett fullständigt, kärleksfullt hem.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk