reklamlänk

Er pappas dubbelliv Ljudbok

3.7/5

Författare: Andrea Hunter

ljudbok

Introduktion

Andrea Hunter som är författaren bakom Er pappas dubbelliv: En sann historia berättar om sitt liv, mannen Mark och hur det blev till att hennes liv föll samman. Efter flera lyckliga år tillsammans, barnen, resor och kärlek får hon ett mejl. Ett helt oväntat mejl från en annan kvinna som frågar om Mark som visar sig leva med två kvinnor samtidigt. Det är dock bara att de kvinnorna inte visste om varandra.

I sin sorgliga, sanna berättelsen, Er pappas dubbelliv ljudbok berättar Andrea om hur det blev till att hennes särbo förstörde deras liv. Som grädde på moset får vi Charlotta Jonsson som biografins uppläsare. Hon lägger till krydda till den utmärkta, beroendeframkallande Er pappas dubbelliv ljudbok gratis.

Er pappas dubbelliv: Handling

Er pappas dubbelliv är en sann historia skriven av Andrea Hunter. I sin biografi berättar hon om sin relation med Mark som efter flera år visade sig vara en helt annorlunda person än hon trodde i själva början. Det hon fick veta om Mark gjorde att hennes liv föll samman.

Den värdefulla Er pappas dubbelliv ljudbok är en berättelse om falskhet, kärlek och rädsla berättad av en kvinna vems liv visade sig vara en stor lögn. Särsbo av Andrea visade sig ha en annan kvinna på sida. Trots flera lyckliga år, familj, resor och fantastisk tid som de tillbringade tillsammans har han gjort det värsta möjliga i förhållandet.

Nu delar av sig Andrea i Er pappas dubbelliv ljudbok gratis om hur det kom till att hon upptäckte att Mark var otrogen mot henne. Hennes liv verkade vara helt perfekt. Hon hade allt hon kunde drömma om. Fantastiska barn, tillräcklig mycket pengar att kunna leva i fred, resor och en älskade man. Allt det förändrades efter bara ett mejl hon fick från en okänd kvinna som frågade om Mark.

I första ögonblick trodde hon att det är ett misstag. Det är en helt naturlig reaktion. Ju mer noggrant läste hon mejlet, desto mer föll hennes realitet samman. Alla detaljer som kvinnan delade av sig med henne och skrämmande fakta hon fick från henne gjorde att hon inte kunde tro sina ögon.

Vad hade Andrea gjort efter att hon fick veta om Marks otrogenhet? Vad ska man göra efter att man hamnar i en liknande situation? Och hur det kom till att Mark hittade en annan kvinna och klarade att hålla det i hemlighet i så många år? Såklart i Er pappas dubbelliv ljudbok får vi svar på dessa otroligt intressanta frågor.

Om författaren: Andrea Hunter

Andrea Hunter är en vanlig kvinna som delar av sig med sina egna upplevelser. I biografin Er pappas dubbelliv berättar hon om Mark som visade sig vara otrogen mot henne i flera år. Efter över 16 år av förhållande fick hon ett mejl från en okänd kvinna som visade sig känna Mark bättre än hon ska.

Tack vare sina äkta känslor, fantastiskt språk och helt naturliga reaktioner är hennes skrivstil helt beroendeframkallande. Trots att Er pappas dubbelliv är Andreas första och förmodligen sista bok, är den utan tvekan biografi som man inte får missa. Om man gillar starka biografier fullspäckade med riktiga händelser utan överdrift är utan tvekan Er pappas dubbelliv ett perfekt förslag.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk