reklamlänk

Ensam med katt Ljudbok

3.9/5

Författare: Nils Uddenberg

ljudbok

Introduktion

Ensam med katt är fantasiväckande historia för alla kattälskare. Den fantastiska biografi visar hur är det är att leva med katt på ett humoristiskt sätt med flera exemplar tagna ur författarens liv. Författaren bakom detta charmerande verk är Nils Uddenberg. Sedan Ensam med katt har utgivits för första gången år 2012 har den översatts till över tio språk och sålts i över hundra tusen exemplar.

Uppläsaren i denna korta Ensam med katt ljudbok är Lars Winclair som på ett spännande sätt lägger till krydda till författarens upplevelser. Till och med de som inte är förtjusta i katter kommer att tycka om och bli nyfikna på kattdjur efter denna roliga biografin.

Ensam med katt: Handling

Den ibland humoristiska, ibland sorgliga berättelsen Ensam med katt beskriver en autentisk historia av Nils Uddenberg. Han delar av sig med sina djupaste minnen, relationer med katten och hur viktig den har blivit för honom efter att hans fru avled plötsligt och lämnade honom ensam. Det är just därifrån kommer namnet Ensam med katt.

Katten har blivit en viktigt del i Nils liv enligt Ensam med katt ljudbok. Den hjälper honom att klara av sig med verkligheten, ger livet mening och får honom att stå upp varje morgon med tanke att han vill ta hand om den. Både Nils och Kissen saknar frun och de är tvungna att hantera sin sorg.

Ensam med katt ljudbok gratis visar på flera nivåer hur viktiga relationer är. Man kan lära sig vad det egentligen betyder att vara människa och svarar på frågan om det är möjligt att för djur och människor att förstå varandra.

Nils i sin Ensam med katt ljudbok gratis delar av sig med de djupaste detaljer ur sitt privatliv för att visa hur hans liv ändrade efter hans fru gick bort. Den sorgliga förändringen som väntade både Kissen och hans liv som änkeman väcker tankar hos alla lyssnarna. På ett riktigt lärorikt sätt understryker han hur viktigt det är att kunna leva livet oavsett hinder på sitt väg. Samtidigt får man förstå att det blir alltid lättare med vän.

Vill du få svar på hur livet ser ut efter att man har blivit ensam? Eller hur djup relation kan man skapa med sina husdjur? Vad det egentligen betyder att vara människa och vilken roll spelar musik i Nils hus? Dessa och själv flera frågor som man kan lätt bli nyfiken på finns besvarade i Ensam med katt ljudbok.

Om författaren: Nils Uddenberg

Nils Uddenberg föddes den 29 juli 1938 i Lund och är svensk läkare och författare. Han har till och med tilldelades professors namn av regeringen efter sina framgångar i psykiatri.

Hans författarkarriär påbörjade år 1976 med boken “Att få barn” som beskrev vad som ändrar när man blir förälder och hur man ska anpassa sig till den nya verkligheten. Redan hans första bok blev en stor succe och orsakade att han gärna har skrivit ytterligare böcker genom åren.

Mellan 1976 och 2019 släppte Nils över 20 böcker varav Med livet som insats, Medicin myter magi, Gubbe med katt eller Ensam med katt är några av de viktigaste. Alla hans verk inte bara är underhållande, men också lärorika.

För sina utmärkta böcker och prestationer i medicin har han tilldelats ett antal olika priser, men Augustpriset för Ideer om livet och Professors namn som han tilldelades år 2000 är de allra viktigaste.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk